UŽAS

Britni Spirs IZGUBILA na sudu: I nakon 13 godina otac će nastaviti da UPRAVLJA njenim životom

Pevačicino nedavno svedočenje potreslo je čitav svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jen Lowery/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zahtev pevačice Britni Spirs da se njenom ocu Džejmiju nakon 13 godina ukine starateljstvo nad njom je odbijen, piše Reuters.

Sudija Brenda Peni koja je nadgledala pevačicin slučaj donela je ovu odluku samo nekoliko dana nakon Britninog potresnog svedočenja o zlostavljanju koje tvrdi da trpi od svoje porodice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Peni je predsedavala ovim slučajem u Višem sudu u Los Anđelesu, a u sredu je, kako su preneli svetski mediji, potpisala novu presudu prema kojoj će pevačicin otac i dalje imati kontrolu nad njenim životom.

Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Za sada još uvek nisu objavljeni detalji zbog kojih je sudija donela ovu odluku, a očekuje se i da uskoro bude podneta nova peticija koja poziva na to da se Spirsova oslobodi.

Podsećamo, Britnina ispovest od 23. juna ove godina obišla je čitav svet i mnogi su apelovali na to da joj se vrati kontrola nad sopstvenim životom. Tom prilikom istakla je i da njen otac voli to što joj kontroliše život i rekla da zbog svega ima traume.

Ona do sada nije imala priliku da svedoči o svemu ovome, već ju je na sudu predstavljao advokat koji je ovog puta insistirao na tome da ona lično ispriča svoju priču.

Džejmi Spirs je, inače, potpunu kontrolu nad ćerkinim privatnim i poslovnim životom dobio 2008. godine, nakon što je Britni smeštena u mentalnu ustanovu.

Nakon jučerašnje ŠOKANTNE ispovesti Britni Spirs, oglasili se njeni roditelji: Ocu žao, majka ZABRINUTA



Izvor: Objektiv.rs, Reuters

Komentari (2)

Ostavite komentar