Najveći BLAM u istoriji domaćih rijalitija: Zbog ovog poteza Marku Miljkoviću smejala se CELA Srbija

Postupak rijaliti učesnika Marka Miljkovića davne 2006. godina šokirao je Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Printscreen

Prva sezona rijalitija “Veliki brat” počela je davne 2006. godine, a dok su se neki učesnici nakon ove sezone potpuno povukli iz javnog života, drugi su ostali “aktivni”, pa mnoge od njih i danas gledamo u ovoj vrsti tv programa. Među njima su svakako Marko Miljković i Miki Đuričić, koji su domaćoj javnosti postali poznati upravo tokom učešća u “Velikom bratu”, a o pojedinim detaljima njihovog boravka u kući Velikog brata pre punih 15 godina i danas se priča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u ovom rijalitiju dogodila se scena koja je ostala upamćena do danas, a koja se smatra verovatno najvećim blamom u istoriji domaćih rijaliti programa. Naime, legendarna scena kada je Marko Miljković dobio ideju da ugreje bazen loncem vruće vode šokirala je većinu tadašnjih učesnika rijalitija, na čelu sa Mikijem Đuričićem, ali i čitavu domaću javnost.

Naime, nakon što je zatekao Marka kako pokušava da na ovaj način zagreje vodu u bazenu, Miki nije mogao, a da ne prokomentariše ovaj postupak.

– Dečko stvarno fino izgleda i sve to, ali ako mu niste dali zadatak da to uradi, džaba mu izgled i sve, jer ako je to njegova sopstvena ideja, dečko je glup kao k****, ne kao jedan, kao dva k**** je glup! Ako je njegova ideja – ako nije, ja mu se izvinjavam. Zamislite lonac u koji stane, pet šest litara vode, proključa voda i ti to sipaš u hladan bazen koji ima 800 litara vode, ma više, možda 1.200 litara… I sada mi sipamo lonac sa pet litara tople vode, da ugrejemo bazen od 1.200 litara, pa to je ljudi van svake pameti! – prokomentarisao je vidno iznenađen Miki, pa je ubrzo pitao Marka da li je u pitanju zadatak:

– Samo želim da mi priznaš sad nešto, al’ nemoj se ljutiti na mene. Jesu li ti dali zadatak ili si stvarno mislio da bazen može da se zagreje loncem vode?

– Može sto posto – kratko je odgovorio Marko.

– E onda te smatram najglupljim ovde. Nemoj da se ljutiš. Moj intelekt meni ne dozvoljava da se ne našalim sa čovekom koji misli da zagreje šerpu vode i da zagreje bazen – dodao je Đuričić, na šta je Marko dao odgovor koji je još više iznenadio Mikija, ali i čitavu domaću javnost:

– Pa ne jednu šerpu, ubaciš deset! Možda ne bi bila topla voda, al’ brže bi se ugrejala, sunce i faktori razni i to je to – zaključio je Marko i svojom izjavom ušao u istoriju domaćih rijalitija.

“Marko se još oporavlja od ovoga”, “I dalje je smešno” – samo su neki od brojnih komentara koji su se našli ispod videa.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar