Zavirite u luksuz u kom Nole živi tokom US opena: Ima pametni teren, Džon Travolta mu je komšija (FOTO)

Samo najveći dobijaju ovakve privilegije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ed JONES/AFP/Profimedia

Posle pobede nad mladim Džensonom Bruksbijem Novak Đoković se iz Njujorka vratio u Nju Džersi, na luksuzno imanje u kom boravi tokom Grend slema u Njujorku.

O boravku van grada je nedavno govorio i sam Srbin, a prebivalište tokom US opena pominjao je i Džon Mekenro tokom meča protiv Bruksbija. Čuveni Amer je imao interesantnu interakciju sa Jelenom Đoković, kad je potvrdio da je u pitanju kuća u vlasništvu Gordona Julinga, a njena vrednost se procenjuje na više od 4,000,000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Juling je teniski trener i Novakov dobar prijatelj, a njegova kuća u Nju Džerziju nije moguća za pristup medija i fotoreportera, a pošto je poprilično dobro izolovana, fanovi mogu da je vide samo iz ptičje perspektive i to preko “Google Earth”-a.

Kuća ima sve što je potrebno za treninge tokom grend slema, a pošto se radi o luksuznom delu grada, teniser za komšije ima svetske zvezde.

U blizini su Džon Travolta, Kris Rok, muzičari Brus Springstin, Stivi Vonder, Paf Dedi i drugi… Ono što je daleko važnije jeste sadržaj koji je dostupan Noletu, njegovom timu i Jeleni.

Osim otvorenih terena sa svim podlogama, Julingovo imanje je posebno zbog pokrivenog betonskog terena s najmodernijom tehnologijom.

Foto: Google Earth Printscreen

Novak je dobio mogućnost da trenira pred nekoliko kamera, pa može dobro da pogleda svaki pokret i udarac. Zahvaljujući posebnom senzoru istog trenutka sazna kada loptica padne u aut, može da vidi brzinu udarca, kao i rotaciju i putanju loptice, ali i koliko je pretrčao, potrošio kalorija… I sve to je korisnicima dostupno u bilo kom trenutku tokom treninga. Možete samo da zamislite koliko bi “običnog čoveka” koštao ovakav luksuz, ali Srbin ga ima, ako smo mi dobro informisani, “za džabe”.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar