Đilas: Preuzimamo svu vlast! Vučić se, gotovo sigurno, neće ni kandidovati

Dragan Đilas je odgovarao na pitanja povodom predstojećih izbora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da nije siguran da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić kandidovati za predsednika.

Đilas tvrdi da ne razmišlja o predsedničkom kandidatu zato što još nema izbora, ali misli da “opozicija mora da ima jednog zajedničkog kandidata”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije, međutim, siguran da će se Aleksandar Vučić uopšte ponovo kandidovati za predsednika Srbije i predviđa da se to i neće dogoditi.

– U drugom krugu će izgubiti izbore protiv jednog opozicionog kandidata i zato hajde da sačekamo da vidimo da li će Vučić uopšte biti kandidat za predsednika na tim izborima ili ne – rekao je Đilas nadajući se da će preuzeti svu vlast u Republici Srbiji.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Gnjida od coveka!!! Tebe narod ne moze smisliti,jer sve sto si stigao ,oteo si od naroda i hteo bi jos ovo malo sto je ostalo opustosenoj zemlji.Zavuci se u misju rupu i zahvali Bogu sto nisi iza resetaka do kraja zivota.

    Odgovori
  2. pa zar ne vidis Djilasu da te narod nece.ti si veliko zlo sa sve svojom menazerijom,moli se bogu da te narod sa svom tom menazerijom ne lincuje.

    Odgovori
  3. Da li je ovaj normalan, svaki kontakt sa realnoscu izgubio. Bahat, grozan i polupismen ridjokosi! Da li zna za sramotu ovaj ograniceni gmizavac, skloni se vise, nepozeljan si!

    Odgovori

Ostavite komentar