“Psuju četničku majku”: Komite NASTAVLJAJU DIVLJANJE na Cetinju, sprečavaju ustoličenje Joanikija (VIDEO)

Milove ekstremističke grupe pokazale šta im je cilj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Kolona automobila kreće se iz pravca Podgorice ka Cetinju, prenose crnogorski mediji. Oni su se, pored državnih zastava, “zakitili” i američkom zastavom.

“Komite”, koje ne znaju šta podrazumeva sekularna država su krenule na Cetinje kako bi poslali poruku da ne žele da mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sutra bude ustoličen u Cetinjskom manastiru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Deo komitaša je već na Cetinju, gde pored okršaja sa ogradama oko Cetinjskog manastira, ironično – skandiraju sveštenstvu i monaštvu “što ste na nas digli hajku, četničku vam j***m majku”.

Ove ekstremističke, antidemokratske grupe su na ovaj način pokazali da im je, kao i nalogodavcu Milu Đukanoviću, zamena teza i podgrejavanje tenzija i potenciranje idoloških razlika sredstvo i cilj.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: IN4S

Komentari (2)

  1. Cetinjani leglo kumunjarsko,potomci najvecih izdajnika Crnogorskih. Tako da ne cudi dje ce kruska no pod krusku! Cuveni vjernici oni i ne znaju sta znaci rijec vjernik jer zna se njima opredijeljenje njihovih djediva to ne dozvoljava. Najveci izrodi i nekrsti Crnogirski uvijek bili Cetinjani! Samo dokle. Mogu jedino do krivine onako dhe sy vazda lajali da onako nastave horski da laju!

    Odgovori
  2. Krivi su srbi iz CG zato sto trpe i cute ove ludake ne treba biti ni toliko popustiv. Sve dok ne krenu da ubijaju srbe nece se smiriti. Vidi se da su ove milove ustase zeljne krvi ,ovo nece na dobro da izadje ali po njih monteniger i po mila ali dobro neka im neka krenu samo.

    Odgovori

Ostavite komentar