HAOS

Ljupka ulazi u “Zadrugu 5”? “Tražila je 40.000 evra MESEČNO, izneće šok DETALJE veze sa Dragišom Simićem”

Oglasila se i pevačica ovim povodom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Ljupka Stević navodno je bila na sastanku sa čelnicima “Pinka” povodom ulaska u “Zadrugu 5”, za šta je tražila mesečni honorar od 40.000 evra, piše Informer.

Kako se navodi, dogovor još nije postignut jer je pevačica otišla na odmor u Italiju, ali već sledeće nedelje bi sastanak trebalo ponovo da se održi i tada će saznati da li joj je honorar odobren.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ljupka je i ranije imala pozive za rijaliti, ali je uvek odbijala jer nije bila zadovoljna honorarom. Međutim, pošto raste broj zaraženih koronom i postoji mogućnost da pevačima nastupi budu otkazani, ona je rešila da ovog puta prihvati ponudu. Tražila im je 40.000 evra mesečno i na sledećem sastanku će se dogovoriti o definitivnom iznosu. Već se dogovorila s producentima da se u rijalitiju ne takmiči za glavnu nagradu, već da bude samo specijalni gost – rekao je dobro obavešten izvor za pomenuti medij.

Foto: Printscreen Instagram/Ljupka Stević

Kako je dalje ispričao, ona je spremna i da pred kamerama iznese detalje veze sa bivšim partnerom, pukovnikom Dragišom Simićem.

-Ljupka je punih deset godina bila sa Simketom. Nakon skandaloznog raskida, kad mu je u naletu besa uništila auto, otkrila je medijima neke njegove tajne, ali je sada producentima obećala da će u “Zadruzi” ispričati mnoge stvari kojima će šokirati javnost – ističe dalje izvor.

-Simića su nedavno pozvali na sastanak na Pink, a on im je rekao da je na odmoru sa porodicom. Kad je čuo da ga zapravo zovu u rijaliti, rekao im je da nema šanse da prihvati ponudu, tako da se susret bivših ljubavnika sigurno neće desiti pred kamerama. Ipak, i sam Ljupkin ulazak u “Zadrugu” dići će veliku prašinu – kaže dalje izvor pomenutog medija.

Prema daljim pisanjima, Ljupka je u Italiju otišla kako bi nabavila stvari za rijaliti jer je čula da su tamo sada velika sniženja.

-Trenutno sam na odmoru, ne mogu da se bavim sada time. Tačno je da su me zvali čelnici televizije, ali o detaljima ne mogu da pričam – rekla je Stevićeva za Informer.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar