Horor u Leskovcu: Ležao u LOKVI KRVI dok su nad njim plakali žena i sin, a evo šta je tada radio ubica

Lekar je mogao samo da konstatuje smrt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Shutterstock, Objektiv.rs/Tamara Trajković

U Leskovcu se kasno popodne oko 17 sati dogodio stravičan zločin u kojem je je A. B. (40), sekirom ubio svog oca Đ.B. (53).

Tragedija se dogodila u leskovačkom naselju Slavka Zlatanovića, odnosno u Vučjanskoj ulici broj 14. Policija je i dalje na licu mesta, a hitna pomoć se vratila budući da je Đ. B. izdahnuo na licu mesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Komšije kažu da su u to vreme najpre čule svađu, a potom udarac tupim predmetom i vrisak ženskog glasa.

U Policijskoj upravi u Leskovcu nisu dali saopštenju niti bilo koju zvaničnu informaciju, ali “Blic” nezvanično saznaje da je tragedija usledila nakon svađe oca i sina.

– Oni su se svađali u dvorištu oko nečega, otac je bio veoma besan pa je sina gađao ciglom. Međutim, ovaj se okrenuo, zgrabio sekiru koja je bila na dva metra od njega, zamahnuo i udario ga u glavu – ispričao je pouzdani izvor.

Dodao je da je na mestu zločina zatečen stravičan prizor. Đorđe B. je bio u lokvi krvi sa razbijenom glavom. Njegova žena i drugi sin su ridali nad njim, a u ubica je malo dalje sedeo i držao svoju glavu u rukama, kazao je izvor.

Ekipa hitne pomoći je pozvana, ali je lekar je mogao samo da konstatuje smrt.

Inače, reč je o četvoročlanoj porodici odnosno o roditeljima i dvojici sinova, koja se nedavno doselila u ovaj izuzetno siromašan kraj Leskovca.

Prema navodima komšija, to nije prvi slučaj svađe.

– Otac i majka su sa ovim sinom uvek imali problema. Često bi se svađali i često bi zvali policiju, a nama govorili da je bio izuzetno nasilan – rekla jedna od komšinica porodice.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Blic, Jugmedia

Komentari (1)

Ostavite komentar