Za 10 godina smo samo tri puta vodili ljubav, a kada sam ženi to prebacio njen odgovor me je ZAPREPASTIO

On smatra da to nije rešenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

“U proteklih deset godina supruga i ja smo imali seks samo tri puta – na godišnjicu braka, za Božić i za moj rođendan”, požalio se jedan Britanac.

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A kako bi mogla da ga posavetuje, objasnio je kompletnu situaciju u kojoj se nalazi.

“Kad god sam pokušao da razgovaram sa njom o tome, rekla bi da joj nikada nije do toga. Ona smatra da nema ničeg pogrešnog u tome što nemamo seks”, kaže muškarac i dodaje da on ima 38, a ona 36 godina, da su zajedno 11 godina i da imaju ćerku koja ima šest godina.

ljubavni citati
Foto: Shutterstock, ilustracija

“Kada sam poslednji put to pomenuo, supruga mi je rekla da ako baš toliko želim seks, onda treba da iznajmim prostitutku. Ne želim nijednu drugu, ali je ona toliko izričita da ne mogu da se zapitam zašto sam ostao sa njom kad se osećam toliko odbačenim u spavaćoj sobi”, zaključio je on.

Foto: Shutterstock

“Nerealno je da vaša žena misli da vaš brak može da opstane bez seksa, ali u pravu ste – seks sa prostitutkom nije rešenje. Možda je imala emotivno hladno vaspitanje, zbog čega joj se intimnost čini kao neprirodna, a možda razlog leži u njenoj prošlosti. Razgovarajte sa njom, o razlogu koji stoji iza toga”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (11)

  1. Verujem čoveku. Kroz istu stvar sam prošao i ja. Potpuno ga razumem. Razvod je najbolje rešenje. Jer psihički poremećaj žene, dovede muškarca u depresiju, ludilo, bes, tugu, nemoć itd. U braku si, a nisi. Brak bez seksa nije brak. A kad si u braku koju god ženu da pitaš ona kaže šta tražiš hleb preko pogače. Živiš a nisi živ.

    Odgovori

Ostavite komentar