Album Pepe Praseta bolje OCENJEN od Kanjevog: Reperu nije pomogla ni GLAMUROZNA promocija na stadionu

Ova objava je vrlo brzo obrisana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube

Američki reper Kanje Vest 29. avgusta objavio je svoj novi album pod nazivom “Donda”, a sajt “Pitchfork” koji ocenjuje muzičke novitete, dao je reperu ocenu 6,0 dok je Pepa Prase sa svojim albumom pod nazivom “Peppa’s Adventures” (Pepine avanture) osvojio 6,5 ocena – za čitavih 0,5 više od “Donde”.

Ispostavilo se da je Pepa, simpatična svinja iz crtaća koju gledaju klinci u 180 zemalja širom sveta, 30. jula izbacila sopstveni album pod naslovom “Peppa’s Adventures” i osvojila ocenu 6,5 – za čitavih 0,5 više od Donde.

Na Tviteru Pepe Praseta osvanula je poruka u kojoj je žestoko isprozivan reper zbog niže ocene, a ubrzo je tvit i obrisan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U sada obrisanom tvitu, Pepa je isprozivala Kanje Vesta ismevajući repera čiji je novi album dobio nižu ocenu od “Peppa’s Adventures” na veb stranici “Pitchfork”.

Tvit je glasio: “Pepa nije morala da organizuje zabavu na stadionu da bi dobila bolju ocenu i to za 0.5”.

Kanje je inače na stadionu predstavio svoj novi album i tamo je prisustvovalo na desetine hiljada fanova, kao i kontroverzni umetnici Marilin Manson i DaBabi, što mu očigledno nije donelo bolji plasman.

Međutim, objava na profilu crtanog lika Pepa Prase ubrzo je obrisana, ali korisnici ove društvene mreže su objave sačuvali i počeli da dele brzinom munje.

Inače, prvi album Pepe Parseta, kreativno nazvan “Moj prvi album”, stekao je ogromnu popularnost na internetu u leto 2019. godine kada su se korisnici interneta ujedinili kako bi povećali broj pregleda.

U početku je šala bila zasnovana na premisi da će debitantski album Pepa Praseta nadmašiti novu muziku pop -zvezdu Igi Azalea.

Ali, šala je otišla toliko daleko da je Pepinin „Moj prvi album“ dobio milione preuzimanja na Spotifi -u.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar