ZAVRŠEN sastanak delegacije SNS i SPS: Ivica Dačić – “Spremni smo da nastavimo saradnju” (VIDEO)

Sastanak je posvećen nastavku uspešne saradnje u realizaciji ciljeva državne i nacionalne politike, kao i pripremama za predstojeće izbore

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

U sedištu Socijalističke partije Srbije (SPS) u Beogradu danas je održan sastanak rukovodstava Srpske napredne stranke (SNS) i SPS posvećen nastavku uspešne saradnje u realizaciji ciljeva državne i nacionalne politike, kao i pripremama za predstojeće izbore.

Delegacije dveju stranaka predvodili su predsednici stranaka Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon sastanka obratio se Ivica Dačić koji je otkrio o kojim temama su govorili.

– Razgovarali smo o ciljevima, politici, očuvanju Kosova i Metohije, nacionalnim interesima. Zajednička odluka, koju je i predsednik Vučić rekao na sastanku, da je on spreman za nastavak saradnje sa nama. Takođe, i mi smo spremni da nastavimo saradnju sa SNS – rekao je Dačić.

On je takođe istakao da datum izbora nije nikakva tajna i da će oni biti održani 3. aprila naredne godine.

– Juče je saopšteno medijima da će izbori biti 3. aprila, a to nije nikakva tajna jer je predsednik Vučić još u oktobru prošle godine govorio o tome. Postojalo je nekoliko termina – 3. april, 10. april, 17. april, ali zamislite da su izbori raspisani 10. aprila na dan NDH. Predsednik Vučić je rekao da se opredelimo da li želimo jednu listu ili više lista. Ono što je moje mišljenje je da uvek treba da postoji jedan zajednički kandidat. -rekao je Dačić.

 

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar