Glumac otkrio pravu ISTINU: Oglasio se Žika Todorović nakon priča da pozajmljuje NOVAC na Fejsbuku

Već neko vreme se na Fejsbuk nalogu sa imenom glumca mogu pročitati ovakvi statusi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Vest da Srđan Žika Todorović (56) preko Fejsbuk profila objavljuje da mu je potrebna novčana pozajmica i traži od korisnika ove mreže da mu učine i daju mu 8.000 dinara, šokirala je javnosti.

– Osam somića do sutra da se uplati, treba mi na zajmić? Ima li ko? Stvar je hitna i ozbiljna. Trasu vraćam. Inboks – pisalo je u objavi na profilu sa Žikinim imenom i fotografijama, te nizom statusa koji su navodno njegovi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objava je bila na njegovom profilu neko vreme, da bi kasnije bila obrisana, a da stvar bude čudnija, obrisan je i profil na kome je bila autentična glumčeva fotografija, ime i prezime, kao i prepiske sa brojnim javnim ličnostima njegove generacije.

Međutim, glumac se sada tim povodom oglasio i otkrio šta se krije iza svega.

– Javljali su mi se prijatelji u stilu “mi ne možemo da verujemo šta je izašlo u novinama i na portalima”. Mene generalno to ne zanima, ali neko će stvarno da poveruje da žickam lovu preko društvenih mreža – kaže glumac.

– Nemam profil na Fejsbuku i nikada ga nisam imao. Ja sam stara škola i nisam ovo prijavljivao službi za visokotehnološki kriminal, a profil je nestao kada se pojavila ova priča. Definitivno je lažni profil. Ne znam ko je mogao ovo da mi smesti, s poznatima sam u odličnim odnosima, to je neka budala koja je htela da me diskredituje – objasnio je Todorović.

– Kao da bih ja tražio pare na društvenoj mreži, i to 8.000 dinara, kao da nemam od koga da pozajmim tu svotu. Nemam profil na Fejsbuku, niti nameravam da ga imam, na internetu samo slušam muziku – ispričao je Žika za Alo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (1)

  1. Ma kakav ,to nije istina pa Žika ima siguran posao Rep and Roll ,na tv........nije da se hvalim al, i ,,ti,, Žiko nisko pade ,pozz !!!!!

    Odgovori

Ostavite komentar