Đilas i Marinika naredili svojim medijima: Napadajte na svaki način Vučićevu DECU i zagorčavajte im život

Ta deca su grešna samo zato što žive i zbog toga će uvek iznova trpeti napade i niske udarce od strane Đilasovih medija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Da ludilo Marinike Tepić i Dragana Đilasa nema granice dokaz je i najnoviji tekst na portalu “Direktno” koji se nalazi u Đilasovom vlasništvu, u kome se napada najstarije dete predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

A povod za napade je, verovali ili ne, to što je sin Aleksandra Vučića, Danilo, kuvao večeru, dakle spremao hranu!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije ništa ukrao, nije nikoga vređao, nije ništa ružno učinio, već je spremao večeru sa nekim od najboljih italijanskih kuvara i imao priliku da nauči nešto o tom zanatu. Niti je potrošio novac poreskih obveznika, niti se bahatio u skupim noćnim provodima, niti se odselio da živi u Njujorku ili Londonu, gde neki vajni opizicionari imaju skupe nekretnine. Ne.

Samo je kuvao i učio da uparuje vina sa jelima. I to je Đilasu i Mariniki bio povod da narede još jedan u nizu tekstova protiv Vučićeve dece, čime se može zaključiti samo jedno, Danilo, Milica i Vukan krivi su samo zato što su živi. I to se nikada i ničim ne može i neće promeniti.

Ta deca su grešna samo zato što žive i zbog toga će uvek iznova trpeti napade i niske udarce od strane Đilasovih medija. A Aleksandar Vučić to će morati da nemoćno gleda dok god vodi državu, jer se zlo i pakost nikada do kraja ne mogu ućutkati.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Hahaha....odakle si ti bre prijatelju? Ovo je 2021 god....jesi li svestan ti šta pričaš prika?? Ne,izvini, najbolje bi bilo tako kao što ti kažeš. Ooohh,bože, u sta se pretvori ova zemlja

    Odgovori
  2. Има ли кога у овој држави од надлежних да приведе правди ове зло.воре, којима ни деца Србије нису света? Где се дедоше тужиоци? Испод ког тепиха завукоше главу, како не би чули ни видели овај језиви говор мржње? Да ли ико схвата да ово ди.љачко понашање узнемирава и грађанство, које жели да живи слободно, мирно, у уређеној држави, и које неће морати да стрепи за своју децу? Шта следи после говора огавне мржње према Председниковој деци? Онај њихов се тресао када су људи, оправдано, узвикивали да је лопов! Мисле да ће тиме да поколебају Вучића? Нека се не надају. Он је увек, у најтежим временима, бивао најјачи!

    Odgovori

Ostavite komentar