Vučić sa Falkonijem: Francuska uvek može da RAČUNA na Srbiju kao iskrenog prijatelja (FOTO)

Ambasador Falkoni je rekao da će ostati privržen razvoju srpsko-francuskih odnosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Francuske Žan-Luja Falkonija, kome je zahvalio za predanost jačanju srpsko-francuskih odnosa, pokazanu tokom boravka u Beogradu.

Predsednik Vučić i ambasador Falkoni su se saglasili da Srbija i Francuska stalno potvrđuju opredeljenje da, na osnovu postojanog prijateljstva i dogovorenog strateškog partnerstva, unapređuju političku i ekonomsku saradnju, kao i saradnju u svim oblastima od zajedničkog interesa, što se odražava i kroz broj potpisanih bilateralnih dokumenata i postignutih dogovora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Vučić dodao je da Francuska uvek može da računa na Srbiju kao iskrenog prijatelja i pouzdanog saveznika. On je izrazio zahvalnost predsedniku Makronu za lični doprinos jačanju srpsko-francuskih veza, istakavši značaj zajedničkih projekata za ekonomski napredak naše zemlje.

Predsednik Vučić je naglasio da je, imajući u vidu ugled i uticaj Francuske u okvirima evropske i svetske politike, pažnja, koju predsednik Makron iskazuje za Srbiju, od najvećeg značaja. On je istovremeno izrazio nadu da ćemo i u budućnosti imati aktivnu podršku Francuske u evropskim integracijama i drugim značajnim pitanjima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik Vučić je ambasadoru Falkoniju poželeo mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, koju preuzima u Parizu.

Ambasador Falkoni je rekao da će ostati privržen razvoju srpsko-francuskih odnosa.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar