Marina je odmah učinila JEDNU stvar: Dok su mu HAPSILI ćerku Budo Banana je bio sa ženom u Beogradu

Crnogorska policija je u saradnji sa međunarodnim partnerima uradila je veliki posao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Montenegro Police via AP

Budimir Krstović (66), zvani Budo Banana, koji je uhapšen zbog sumnje da je sa ćerkom Marinom (27) učestvovao u švercu 1,4 tone kokaina koji je zaplenjen u njegovom magacinu u Zeti, tokom policijske akcije “187” bio je u Beogradu sa suprugom.

Crnogorski dnevnik Pobjeda otkriva da je Marina Krstović, kada je policija upala u magacin, u kontejneru pod brojem 2.008 otkrila kokain, bila u Zeti i zbog toga su njoj prvoj lisice stavljene na ruke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Odmah je pozvala oca koji je sutradan seo u avion i doleteo u Crnu Goru u kojoj je po sletanju priveden.

Oboje su tvrdili da nemaju veze sa zaplenjenom drogom. Prvo su pušteni da se brane sa slobode, ali su ipak vraćeni u pritvor.

Podsetimo, kokain koji je policija zaplenila pre nekoliko dana u Zeti prvi je slučaj zaplene tako velikog tovara u kontrolisanoj isporuci u ovom delu Evrope. Pored količine kokaina koji je pomno praćen do krajnjeg odredišta, veliku pažnju je privukla i njegova cena i procenat čistoće. Prema nezvaničnim saznanjima portala Dan, istraga za sada ide ka pravcu koji navodi na sumnju da je kokain iz Zete pretovaran sa broda “MSC Katya” na brod “MSC Charlote”. To je za sada predmet istraživanja nadležnih organa.

Crnogorska policija je u saradnji sa međunarodnim partnerima, vršila kontrolno praćenje ovog tovara. Pošiljka, čija je ulična vrednost oko sto miliona evra, bila je pod budnim okom inspektora i operativaca.

– Što se tiče zaplene tone i 400 kila kokaina, aktivnosti su sprovedene u dogovoru sa međunarodnim partnerima – rekao je danas direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin i dodao da je još uvek rano da se priča o tome kom klanu pripada droga.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Dan

Komentari (1)

Ostavite komentar