Na Đilasovoj televiziji ponovo VREĐALI srpske simbole: Nakon himne, smeta im i TROBOJKA! (VIDEO)

Đilasovi mediji već su pokrenuli hajku protiv srpske himne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Sagovornik televizije Nova S, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, iscrtanu srpsku trobojku nazvao ordinarnim kičem, ali se ni tu nije zaustavio već je crtanje srpske zastave proglasio i talibanizacijom.

– Prvo ne razumem kako mi to u ovoj zemlji pored svih istorijskih iskustava koje imamo nismo naučili da patriotizam ne treba da iskazujemo kroz najordinarniji kič, jer ovo iscrtavanje zastava je ništa drugo nego hipertrofirani kič. Suština je da ova talibanizacija svakako nije dobra – rekao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, juče je u školama širom Srbije prvi put intonirana himna “Bože pravde”, što je bio povod za medije koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da krenu u pravu hajku protiv srpske himne, a sada su pokazali da im smeta i srpska zastava.

BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Nije mi jasno zasto vlasnika tih antisrpskih listova vise ne uhapse,koga se oni boje i tko to ne dozvoljava.Toliko se prica o pljacki drzave u vreme Djilasove vladavine,toliko se prica o njegovim napadima na ovu drzavu ,dajte hapsite ga za pretnju integritetu ove zemlje,za velike pljacke itd.Ima mnogo osnova za haps.Nista mi nije jasno,tko ovde laze....

    Odgovori

Ostavite komentar