Vučić odgovorio svima koji NAPADAJU “Bože pravde”: Ujedinimo se pod našom zastavom i HIMNOM (VIDEO)

Bože pravde je naša himna, bila je to i u vreme Kneževine i Kraljevine Srbije, istakao je predsednik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu video-snimkom u kojem je naglasio da je “Bože pravde” naša himna i poslao snažnu poruku svima koji napadaju srpsku himnu.

– Demokratija ne znači samo vladavinu većine, već i poštovanje prava manjine, prava na drugačije mišljenje, zato ću uvek braniti one koje ne vole našu himnu i nisu oduševljeni našom trobojkom jer imaju pravo da se tako prema našim znamenjima odnose, ali smatram da nije dobro da pojedine grupe, političari i mediji vređaju na najgori način sve ono što predstavlja naše jedinstvo naše zemlje. Zato pozivam sve ljude da se ujedinimo i svi stanemo pod našu himnu – rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bože pravde je naša himna, bila je to i u vreme Kneževine i Kraljevine Srbije. Ujedinimo se pod našom zastavom i himnom i svi zajedno izborićemo se za sigurnu budućnost Srbije! – napisao je predsednik u opisu video-snimka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Zagreb je preoteo Beogradu dolazak giganta Amazona koji u Zagrebu već zapošljava ljude, a priča se da i još veći gigant Alibaba dolazi u Zadar iako borba još traje.

    Odgovori

Ostavite komentar