Dvojica Belivukovih koljača su se RAZLIKOVALA od drugih: Dokaz star DESET godina otkrio sve

Rat grafitima uvod u likvidaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić

Veljko Belivuk i Marko Miljković stvorili su plan da se pod paravanom navijačke grupe „Principi” vrše brojna krivična dela kako bi se pored imovinske koristi stekao i primat u kriminogenoj sredini, o čemu je Objektiv već pisao.

A PRE DESET GODINA…

Ono što govori o tome da ovaj klan članove nije birao po navijačkoj pripadnosti, već zbog spremnosti da čine užase koje su činili, govori i podatak koji dugo nije bio poznat. Braća Budimir, Marko i Miloš, najbliži saradnici Velje Nevolje i Mareta Mesara, strastveni su navijači Crvene zvezde. Ovo je potvrdio i svedok-saradnik Bojan Hrvatin, koji se tokom pregovora o ulasku u klan začudio što se u grupi pod vođstvom „grobara” nalazi i njegov prijatelj iz zatvora Miloš Budimir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Miloša znam iz zatvora kao strastvenog navijača Zvezde i sada je kod njih u grupi. Tada je nastao opšti smeh, uz komentar: „Pa, eto i ti si bio radovac, a sad si sa nama.”

RAT GRAFITIMA UVOD U LIKVIDACIJU

Dokazi da ovakva tvrdnja odgovara realnosti mogu da budu pronađeni i na profilima na društvenim mrežama koje je Miloš Budimir koristio pre desetak godina, a gde se nalaze fotografije navijačke grupe „Delije sever”, navijačkih grafita, koreografija… Da su Budimiri bili navijači Zvezde, može da se nasluti i zbog toga što su bili u bliskim vezama sa kasnije ubijenim Zdravkom Radojevićem.

Ovaj nekadašnji navijač crveno-belih poludeo je kada je navijački grafit sa likom njegovog pokojnog brata nekoliko puta prekrečila navijačka grupa „Principi”, i to tokom velikog rata oko grafita u beogradskom naselju Kotež. Podsetimo, braća Budimir su učestvovala u svim nedelima za koje su optuženi pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Piše: EKIPA OBJEKTIV

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PRIČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 2. SEPTEMBAR

BONUS VIDEO:

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar