Izbio SKANDAL na svadbi Katarine Grujić i Marka Gobeljića: Mlada navodno VIKALA na svatove, evo i zašto

Pevačica nije mogla da veruje da zvanice nisu ispoštovale dogovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić u ponedeljak su se tajno venčali, a svojim gostima su čak zabranili korišćenje mobilnih telefona da fotografije sa slavlja ne bi dospele u javnost.

Ipak, to se dogodilo, zbog čega je nastao haos na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, gde je venčanje bilo organizovano.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fotografije su se u jednom trenutku pojavile na Instagramu, a kada su mladenci to videli, napali su svatove i naredili da ih odmah obrišu, piše Kurir.

Oni su sve organizovali u tajnosti, jer su ekskluzivne fotografije ustupili jednom magazinu. Inače, svadba je bila organizovana za 50 ljudi.

Iznajmljivanje pomenute kuće košta, prema pisanju medija, 700 evra dnevno, a kako se šuška, pevačica i fudbaler nisu izdvojili više od 2.000 evra za celokupnu ceremoniju.

Foto: Printscreen/Instagram

Budući da su Kaćine kolege pevale i zabavljale goste, mladenci nisu morali da plate muziku, pa su im glavni trošak bili hrana i piće.

Prisutne goste zabavljala je Kaćina koleginica, a od juče i kuma Andreana Čekić, koja je bila jedna od najveselijih gostiju na svadbi.

Trudna pevačica za ovu priliku nije obukla venčanicu, već cvetnu haljinu. Za proslavu nisu mnogo trošili, ali za burme nisu žalili. Mladenci su tako izabrali prstenje od žutog zlata najpoznatije juvelirske kuće na svetu, čija je cena 1.150 evra.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar