SKANDAL

Novi detalji JEZIVE tuče Filipa Cara i Maje Marinković: KRICI odzvanjali zgradom, on je vukao hodnicima

Stanari otkrili šta se sve događalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen

Nekadašnji zadrugari Filip Car i Maja Marinković pre nekoliko dana napravili su pravi skandal kada su se potukli u stanu u Beču.

Njih dvoje su nedavno uplovili u romansu, a u Beču su najpre imali verbalni okršaj, koji je prerastao u fizički, a sada su se pojavili novi detalji njihovog sukoba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako Blic piše, ona je plakala i urlala na sav glas, a njeni krici odzvanjali su čitavom zgradom, zbog čega su pojedine komšije izašle iz svojih stanova kako bi videli o čemu se radi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oni su zatim rekli da će zvati policiju, ali za sada nije poznato šta se nakon toga dogodilo i da li je policija zaista došla.

Prema daljim pisanjima, Maja se zatim srušila na pod, a Filip Car ju je, samo u donjem vešu, vukao po hodniku, dok su vrata stana sve vreme bila otvorena.

Iako su imali žešći sukob, njih dvoje su se ipak pomirili, što su potvrdili objavom zajedničkih fotografija na Instagramu, i to iz kreveta.

-Jesmo se posvađali, ali ja sam pre toga bila izrevoltirana zbog jedne ženske osobe i onda smo se Filip i ja nešto posvađali. Brzo smo rešili to i ostavili iza nas, tako da je sada sve u redu – rekla je Marinkovićeva tim povodom za Pink.rs.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar