Pokojni Nino Rešić je sa BIVŠOM suprugom kolege dobio ćerku, a ONA bije životnu bitku (FOTO)

Amela ima troje dece i bori se sa opakom bolešću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Officielnikanalninoresiclegenda

Nini Rešić dobio ćerku sa ženom koju je preoteo od kolege, a onda je otkriveno da je pevačeva naslednica opasno bolesna.

Pevač Nino Nino Rešić imao je mnogo burniji život nego što se mislilo u javnosti. Mnogi su tek kasnije saznali koliki je zavodnik bio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je u jednom periodu svog života bio u braku sa suprugom njegovog kolege Šerifa Konjevića, Jasnom Konjević. Ova vest je tada privukla veliku pažnju i izazvala pravi skandal na estradnoj sceni.

Nino je u braku sa Jasnom dobio ćerku Amelu koja se nikad nije pojavljivala u javnosti niti se o njenom životu išta znalo. Rešić pored Amele, ima i ćerku Tamaru i Sandru, koje je dobio iz brakova sa Slavicom i Sarom. U januaru 2019. godine je sve potresla vest da Amela boluje od opake bolesti.

Na sajtu “gofoundme” koji za cilj ima pomoć obolelima iz celog sveta, Amela je tada objavila svoj problem i započela prikupljanje dobrotvornih priloga.

-Ovo je najteža stvar koju moram da uradim, ali u ovom trenutku nemam drugog izbora. Ja sam majka troje dece koja je imala dijagnozu raka Tiroidne (štitne) žlezde pre 8 meseci. Prošla sam nekoliko hemoterapija, ali mi se rak proširio. Moj suprug je samozaposlen, tako da imamo privatno osiguranje koje to ne pokriva. Sve što smo dobili od porodice i kredite iz banke, vrlo brzo smo iscrpeli. U ovom trenutku se nadam da ću dobiti neku pomoć od mojih prijatelja i dobrih ljudi, da nastavim ovu borbu i da mogu da platim medicinske račune. Zahvaljujem se svakom unapred – napisala je tada Amela na humanitarnom sajtu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar