Vučić obradovao poljoprivrednike SJAJNIM vestima: “Doneli smo odluku o povećanju premija za mleko”

Predsednik Srbije zahvalio se svima koji su razumeli teškoće sa kojima se Srbija suočava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se telefonskim putem tokom svečane večere koje je za poljoprivrednike organizovao predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma u Paraliji, piše Informer.

Lider Jedinstvene Srbije rekao je poljoprivrednicima da ga je pozvao predsednik Srbije, a onda je Vučić pozdravio sve prisutne i obradovao ih sjajnim vestima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tačno je da smo doneli odluku o povećanju premija za mleko sa 7 na 10 dinara, i trudićemo se da poboljšamo položaj svih poljoprivrednih proizvođača. Znam da razumete da je država bila zapuštena u svakom segmentu. Moramo da gradimo i puteve, i pruge, i bolnice, i sve to u najteže vreme – kada imamo pandemiju koronavirusa – rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije zahvalio se svima koji su razumeli teškoće sa kojima se Srbija suočava.

– Hvala vam što ste uvek podržavali racionalan, pragmatičan i pametan put Srbije, što ste je uvek voleli, što ste razumeli probleme i radovali ste se uspesima i bilo vam je teško onda kada nismo išli napred. Želim da vam kažem veliko hvala na radu i trudu, i na energiji koju dajete našoj divnoj Srbiji – rekao je predsednik.

Aleksandar Vučić je na kraju poljoprivrednicima poželeo lep provod u Paraliji i istakao nadu da će se uskoro videti u Pomoravlju.

– Nadam se da ćemo se uskoro videti u Pomoravlju i svim drugim delovima naše lepe Srbije, i da ćemo nastaviti zajednički da radimo. Moja poruka vama je da nema nazad, možemo da idemo samo napred. Nećemo povratak u prošlost i hoćemo da obezbedimo sigurniju budućnost za našu decu – rekao je Vučić, nakon čega je pozdravljen velikim aplauzom prisutnih.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar