Ema ima muža, četiri sina, ali i LJUBAVNIKA: Suprug nema ništa protiv, a evo gde spava kada su obojica tu

Krajnje čudna i neobična ljubavna kombinacija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Kelly Berry

Ema Fedigen (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se još u tinejdžerskim danima. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku da “istraži” svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre tri godine odlučili su da “prošire s*ksualne horizonte”, pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija (43) i njegovu partnerku Keli (42).

S Keli su se brzo zbližili, no Ema je, također, razvila posebnu vezu sa Sajmonom. Uglavnom, na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u s*ksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju nikakvih homoseksualnih sklonosti.

Foto: Facebook/Simon Berry

Njihova romansa, međutim, ugasila se prošle godine kada je Ema prekinula vezu s Keli, jer su imale “lošu komunikaciju”, pa je automatski i Robert prekinuo veze s njom. No, Ema i Sajmon nisu želeli da njihova veza isto završi, jer su postali vrlo privrženi jedno drugome.

– U jako sam lepoj ljubavnoj vezi sa Sajmonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe – rekla je Ema uz konstataciju da je ljubav beskonačna i da “nije rezervisana samo za jednu osobu”, a takođe su navodno i njeni sinovi prihvatili Sajmona.

– Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće, pa je nedelju dana ovde. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, no kada ga nema, u krevetu sam s Emom – nadovezao se Sajmon.

Kaže kako nije samo tako želeo da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira da ima dete sa Sajmonom, no “ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga”, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (5)

  1. Vreme je da se gosppdja upozna sa kengurom, velo je panseksualan,I'ma da nokautira kauch majstora. Sta ces kad nigde u okolini nema dostupne BBC slonove I magarce. Baj d vej no incest u petoro nije Lisa ideja.?❣️????

    Odgovori
  2. Koliko je Zapad napredniji od nas.Prevara zakonitog supruga ustvari nije švaleracija,nego proširivanje seksualnih vidika.

    Odgovori

Ostavite komentar