Lakovi za nokte to mogu: Ovim bojama ćete uspešno SAKRITI GODINE

Na rukama su uglavnom prvi vidljivi znaci starenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Da li vam se nekada dogodilo da ste, na osnovu nečijih ruku, pomislili da neka osoba ima više godina nego što ih zaista ima?

U tome nema ničeg neobičnog jer, verovali ili ne, ali ruke uglavnom prve pokazuju znakove starenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali, ne brinite!

Možda ne možemo da stanemo na put borama, venama i tamnim mrljama, ali postoji trik uz pomoć kojeg možemo da podmladimo naše ruke, a to je pametan odabir nijanse laka za nokte.

Određene boje skreću dodatnu pažnju na znakove starenja i čine ih uočljivijima, ali postoje i boje koje čine suprotno i odvraćaju pažnju sa tih znakova:

Narandžasta
Jedna od najuniverzalnijih boja laka za nokte koja odgovara svim tonovima kože je narandžasta. Noktima daje svetliji, svež izgled i ne odvlači pažnju na bilo kakve vidljive znakove starenja.

Ružičasta
Kada želite da, zahvaljujući laku za nokte, vaše ruke izgledaju mlađe, isprobajte vedrije boje. Ružičasta boja, na primer, rukama pruža mladalačku perspektivu.

Foto: Shutterstock

Mint
Dok, na primer, klasične plave lakove za nokte u ovoj situaciji treba izbegavati, jer skreću veću pažnju na vene, mint zelena je sjajna opcija. Dovoljno je svetla da noktima da dozu mladalačke privlačnosti, a super je izbor za one koji žele nešto manje intenzivno od narandžaste i ružičaste.

Providna ružičasta
Još jedna mladalačka, a istovremeno umerena nijasa je providno ružičasta, sa kojom nokti izgledaju neutralno i sveže i ne privlače nikakvu nepotrebnu pažnju na ruke.

Bela
Beli lak za nokte je neutralan, a istovremeno ima faktor svetline koji prstima i rukama može dati mladolikiji izgled. Takođe, dovoljno je zanimljiv da skrene pažnju sa ruku na vaše lakirane nokte.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar