„Uf, maco, dobro si se ti ZAKAMUFLIRALA“: Isprobavala je haljinu u BUTIKU, kada je prodavačica ŠOKIRALA

Ova devojka je, nakon duge potrage za idealnom haljinom, ušl u jedan butik i pronašla nekoliko komada koji su joj se dopali, ali je sve pošlo naopako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Freepik/Racool_studio, Pixabay/metamiz

Iako je poznato da je “mušterija uvek u pravu”, kao i da se prodavci neretko susreću s neugodnim komentarima kupaca, ova Beograđanka je 2018. godine doživela obrnutu situaciju. Ne samo da je prodavačica nije pustila da na miru isprobava odeću, nego ju je, navodno, ponizila svojim komentarima.

– Udavala se sestra mog dečka i to mi je bila prilika da upoznam celu njegovu širu i užu familiju. Naravno da sam želela da izgledam savršeno i da se pokažem u punom sjaju. Nažalost, nabacila sam šest ili sedam kilograma viška i nisam imala vremena ni volje da se pozabavim skidanjem istih. Zato sam odlučila da nađem haljinu koja će jednostavno da prikrije to što treba – ispričala je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon duge potrage za idealnom haljinom, ušla je u jedan butik i pronašla nekoliko haljina koje su joj se svidele.

– Krenula sam prema kabinama… I pakao je počeo. Prodavačica je dežurala milimetar ispred kabine, kao da sam potencijalni bombaš samoubica u poseti ambasadi. Doslovno sam je čula kako diše, a mislim da bi je bilo koji moj nagao pokret zapravo “opaučio”. Svaki minut i po je zapitkivala da li mi treba pomoć, tražila je da izađem da i ona vidi kako mi stoje izabrane haljine. Na moje konstatacije da ne treba ništa i da je sve u redu, razočarano je coktala – kaže ona.

No, uporna prodavačica nije stala na tome.

– Bila sam praktično samo u donjem vešu, s haljinom koju sam pokušavala da povućem preko zglobova, kada je dotična sasvim slobodno širom razgrnula zavese kabine, odmerila me od glave do pete i rekla: ‘Uf, maco, dobro si ti uspela da zakamufliraš taj višak kilograma koji imaš. Nisam mislila da si tako krupna – opisala je scenu koja joj se dogodila, dodajući:

– To je bio jedan od najužasnijih momenata u životu – da se nađem gotovo gola pred nepoznatom ženom, spremnom da komentiriše moje telo i moj izgled. Pocrvenela sam kao bulka, nesposobna da kažem bilo šta pametno ili što bi barem donekle ublažilo poniženje koje sam doživela. Skupila sam mrve svog ponosa, navukla zavese, obukla se brzinom svetlosti i revoltirano izašla iz butika bez reči. I naravno, više se nikada u isti nisam vratila – tvrdi šokirana žena.

Iako kaže da je svesna da joj mišljenje nepoznate osobe ne bi trebalo biti važno, osećaj poniženja ju je dugo pratio.

-Da, ljudska nekultura nema granica. Da, taj komentar jeste odraz njenog primitivizma, neprofesionalnosti i nevaspitanja. Da, ni ona sama nije bila odraz savršene žene. Da, zadovoljna žena nikada ne bi rekla nešto tako drugoj ženi. Da, ona je samo prodavačica u butiku i više je nikada neću vidjeti. Njeno mišljenje nije važno. Ali, sve ove reči utehe meni nisu pomagale – srozala me je i ponizila kao niko nikada i dugo mi je trebalo da zaboravim ovu neprijatnu epizodu u svom životu – zaključila je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar