Otkriveno koliko vredi BOGATSTVO Cece Ražnatović? Zavrteće vam se od CIFRE, jedna koleginica ispred nje

Mnogi su se pitali koliko je "teška" folk zvezda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Svetski poznati sajt “Celebrity net worth” otkrio je koliko su “teške” brojne poznate face, među kojima su se našle i poneke domaće, kao šta su Lepa Brena i Dragana Mirković, koja važi za najbogatiju srpsku pevačicu.

Nakon što je prikazano koliko su imućne naše velike zvezde, na red je došla i Svetlana Ceca Ražnatović čije se bogatstvo, kako navode, procenjuje na vrtoglavih 80 miliona dolara!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Ceca je svakako najpopularnija i jedna od najplaćenijih domaćih pevačica, a u svojoj višedecenijskoj karijeri izbacila je 15 studijskih albuma i održala veliki broj kocerata, dok se onaj na Ušću koji je održan 2013. godine našao na devetom mestu na svetskoj rang listi najposećenijih koncerata svih vremena.

Prema podacima koje je izneo pomenuti sajt, od Cece je trenutno bogatija samo Dragana Mirković za koju je navedeno da je “teška” neverovatnih 100 miliona dolara, a poznato je i da pevačice već nekoliko godina nisu u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Mondo

Komentari (3)

  1. Odakle tolike pare, razumem Dragana Mirković ima to bogatstvo jer joj se muž bavi biznisom, ali Ceca to ne shvatam

    Odgovori
  2. Ova seljoberka i nakaza (od neuspelih plasticnih operacija) u svakom gostovanju prica o Ceci. Alo nakazo Ceca te ne vidi! Lupi glavom o zid od besa! Nikad ti seljo neces biti klasa!

    Odgovori

Ostavite komentar