Tri puta godišnje vodim ljubav s muškarcima, a kad imam akciju sa ženom, izluđuje me da joj radim OVO

Sada nije siguran da li sve da kaže svojoj supruzi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan Britanac je ispričao priču kako u poslednje vreme ima čudne fetiše.

– Ja sam čovek koji je uglavnom strejt. U braku sam 13 godina i želim da tako i ostane. Mogu da vidim sebe samo kako provodim život sa ženom. Međutim, postoji deo mene koji uglavnom moram da držim potisnutim – započeo je svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Veoma sam muževan i uglavnom sam dominantan u krevetu kao muškarac, ali povremeno uživam dok vodim ljubav sa dobro obdarenim muškarcima. To je potreba koja je povremena, dešava se dva do tri puta godišnje, ali pokušavam da je se rešim.

– Više bih voleo da je moja žena biseksualna, ali ona ne naginje ka tome. U poslednjih šest meseci, kod mene se pojavila nova želja, a verujem da možda imam i fetiš. Počelo je postepeno. Samo bih joj masirao stopala kako bih joj pomogao da se opusti na kraju dana – objašnjava on i nastavlja:

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Nedavno sam, međutim, postao veoma uzbuđen dok sam joj masirao stopala. Sada je došlo do tačke u kojoj bih želeo da joj ljubim stopala ili čak da joj ližem prste. Nisam to uradio, ali mi pada na pamet. To se nikada nije dogodilo ni sa jednim drugim partnerom, zato što ne volim takve fetiše.

– Ja sam više osoba koja uglavnom voli jedne iste stvari da radi, dok je ona još konzervativnija od mene. Poštujem njene granice, pa ništa ne pokušavam. Ali nisam siguran da li da joj kažem sve ili da zadržim za sebe?

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar