SKANDAL! Čovek koji je pretio smrću predsedniku Vučiću, sad PODRŽAO nasilje nad ženama: “Ne štititi ih!”

Nakon skandaloznog posta, usledile su uvrede i pretnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Na društvenoj mreži Tviter podigla se bura, sasvim opravdano, nakon tvita jednog od korisnika Ivana Maksimovića koji je napisao status koji glasi:

– ABORTUS: Predlažem i insistiram da u slučaju fizičkog nasrtaja i napada, zakonom bude zabranjeno pružanje zaštite ženama koje su u stanju da izvrše abortus! Nije pravedno zaštiti onoga koji je u stanju da ubije nejač, i to sopstveni porod koji još ne može da se brani!

Foto: Twitter/Printscreen

Nakon toga je onima koji se nisu složili sa njegovom željom uputio uvrede i pretnje:

– Tvoja materica bez muškarca je samo otrcana vreća.

Foto: Twitter/Printscreen

– Mamu vam komunjarsku je*em, doći će vreme da vas legitimno satiremo – između ostalog uputio je Ivan onima koji nisu delili njegovo mišljenje.

Foto: Twitter/Printscreen

Inače, ovaj poziv na podršku nasilju nad ženama pripada čoveku koji je u javnosti poznat po tekstu “Postoji li za Vučića drugo rešenje osim metka?!” objavljenog maja 2018. godine, koji je ilustrovan i fotografijom na kojoj se nalazi Vučićeva senka u koju je uperen snajper, a za koji je svojevremeno tvrdio da nije on autor.

Foto: Printscreen

Ivan Maksimović je, inače, dopisnik sa Kosova opskurnog magazina “Tabloid” koji svako malo napada predsednika Srbije i njegovu porodicu, a koji je takođe pozivao na smrt predsednika naslovima “Samo snajper Srbiju spašava”, “Ekser u Vučićevom kovčegu”, “Kako smaknuti Vučića”…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar