EKSKLUZIVNO – Snežana Borjan za Objektiv razjasnila sve oko “lažnog” profila na Tviteru! (FOTO)

Snežana je za Objektiv objasnila šta se sve dešavalo u prethodnom periodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram / Sneža Borjan

Gorele su društvene mreže, a u centru pažnje bili su supruga kapitena i golmana Crvene zvezde Milana Borjana – Snežana i internet navijači.

Nije tajna da je nekadašnja direktorka marketinga Partizana često na meti zlih komentara, a poslednja rasprava izbila je na Tviteru i Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, navijači su povezali da je iza profila Proton na Tviteru upravo gospođa Borjan, ona je obrazložila da to nije tako i da nema nalog na Tviteru, već da taj profil koristi izvesni Vukašin, koji joj šalje sve komentare o njoj. Cela priča otišla je predaleko, pa su navijači jako ružnim rečima krenuli u obračun sa njom. Snežana je za Objektiv objasnila šta se sve dešavalo u prethodnom periodu.

‒ Četiri godine mene po društvenim mrežama vređaju raznim objavama, a ja retko kada odgovaram i trudim se da me to ne povređuje. Sada je sve otišlo predaleko, pa sam reagovala. Tviter nemam, meni dešavanja sa te društvene mreže šalje prijatelj Vukašin, a to sam i pokazala i u pričama na Instagramu ‒ počela je gospođa Borjan, a zatim je nastavila:

Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

‒ Nisam reagovala zbog sebe, već zbog svih žena u Srbiji koje su žrtve sajbernasilja. Komentarisati nečiji izgled i baviti se tuđim životom na bilo koji, a posebno ružan i neukusan način, zna da povredi. Na kraju ispadne da je bitno samo da li je neko lep ili nije i drugi daju pravo sebi da to komentarišu. Htela sam da proširim svest jer žene posle ovakvih komentara postanu anksiozne i to dovodi do daleko većih problema. Ja sam na meti još iz vremena kada sam radila u Partizanu, ali sve žene fudbalera i javne ličnosti susreću se sa sličnim problemima – sumirala je Borjanova supruga.

TVITER MALTRETIRANJE

A kako je sve počelo?

‒ Je l’ može neko da objasni ženi fudbalera da je em ružna, em nebitna. Nije seksi, deluje kao raskokana kokica sa skupom suknjom i srbijanskom njuškom ‒ stajalo je u tvitu koji je uz sliku Snežane Borjan objavila izvesna korisnica Tvitera pod imenom „sunovrat.majka”.

To je bio znak da supruga kapitena Zvezde reaguje na svom Instagram profilu, gde je oštro odgovorila, a to je pokrenulo pravu lavinu objava.  Tviter je u trenutku buknuo, a požar je brzo raširio posle još jedne priče koju je objavila gospođa Borjan.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

‒ I taj spin kao „žena fudbalera” ovde baš i ne prolazi. Snežana Zlatiboru ima imperiju od koje mesečno zarađuje više nego većina fudbalera u našoj ligi. Opet kažem, ljubomora je čudo ‒ okačio je u svom tvitu korisnik pod imenom Proton.

„O sebi najviše volim da pročitam da sam se zbog love udala za Milana Borjana, tada fudbalera Radničkog iz Niša. Mada, jake plate uvek je imao Radnički”, podelila je kao Instagram priču Snežana Borjan

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar