Oglasila se Teodora nakon KRITIKA zbog “tverkovanja” sa devojčicom: BOLI me, nisam loš primer deci (FOTO)

Pevačici nije bilo svejedno zbog osude tviteraša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Kontra show

Teodora Džehverović doživela je oštru kritiku tviteraša jer je izvela maloletnu devojčicu na binu i zajedno “tverkovala” sa njom.

Naime, pevačica je osećala potrebu da se obrati na svom Instagramu povodom ovog događaja, te je u podužem pismu objasnila da se radilo o jednoj privatnoj proslavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Veliki pozdrav drugari, javljam vam se na ovaj način, jer drugačije u ovom trenutku ne mogu. U poslednjih par dana digla se velika prašina i pompa u vezi mog nastupa na 18. rođendanu. Evo o čemu se radi… Rođendan je bio privatnog karaktera, gde su bili stariji, tinejdžeri, ali i dečica, što je normalno valjda na 18. rođendanu gde zovete svoju rodbinu i njihovu decu. U prvom redu je bila devojčica koja me je svojom energijom zasenila. U momentu sam videla sebe i toliko sam se raznežila. Imala je neverovatan osećaj za ritam i muziku, nisam mogla da je ne izvedem na binu”, napisala je Teodora, pa potom dodala da, ako roditelji misle da je loš primer omladini, jednostavno – zabrane da se u njihovoj kući ona spominje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar