Odvezla je majku do doma zdravlja, ali je napravila VELIKU GREŠKU: Tog dana život joj se zauvek promenio

Celog života će osećati krivicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Karolina Balbiani krivi sebe za smrt svoje majke (na slici, iz mladosti), Foto: Facebook/Carolina Balbiani

Za argentinsku novinarku Karolinu Balbiani 16. april će zauvek biti upisan kao datum kada se nehotično dogodila njena najveća greška u životu.

Ona je, naime, tog dana odvezla majku do doma zdravlja kako bi primila vakcinu protiv koronavirusa, ali nije znala da je i sama zaražena, jer je u početku bila asimptomatična. Kasnije joj je majka dobila kovid, a nekoliko meseci kasnije je i preminula.

Ušla u sobu sa bebama i BACILA NOVOROĐENČE kroz prozor: Reči ožalošćenih roditelja tek će vas skameniti

Karolina, koja je imala koronu u trenucima kada je posetila majku i odvezla je na vakcinaciju, uverava da se osećala dobro i da nije imala nikakve simptome.

– Tog dana sam vozila mamu do centra za vakcinaciju. Bili smo u kolima, bez maski, nisam znala da sam zaražena. To je bila fatalna greška i najviše bih volela kada bih mogla da vratim vreme – navela je Karolina u svojoj ispovesti, prenosi Infobae.

Iste noći novinarka je počela da oseća groznicu, da bi se potom testirala i bila pozitivna, dok je njena majka u tom trenutku bila negativna.

Posle desetak dana Karolina se oporavila, a majka koja se do tada dobro osećala, počela je odjednom da oseća mučninu.

Najpre su pomislili da je u pitanju trovanje hranom, ali noćna mora počinje kada je utvrđeno da je ipak zaražena koronavirusom.

Virus je rapidno napredovao da je iste večeri morala da bude hospitalizovana i na intenzivnoj nezi, a već sledećeg jutra morali su da je intubiraju.

– Agonija je trahala mesec dana, bila je dugo na respiratoru, ali njeno telo više nije izdržalo. Imala je 78 godina, a i ranije je imala problema sa plućima kada joj je dijagnostikovana hronična opstruktivna plućna bolest – navela je Karolina, koja je dodala da oseća strašnu krivicu.

– Moji strahovi su se ostvarili. Osećam se kao da sam je ubila. Kako ću sada da živim sa ovim? Ne napušta me osećaj krivice kad sam je tog dana bez maske vozila na vakcinaciju i osećam veliku odgovornost jer sam je inficirala – istakla je ćerka preminule žene.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar