NAJVREDNIJA USPOMENA

Slika iz doma Šijanovih u Surčinu krije detalj od kog ćete se NAJEŽITI (FOTO)

Mirko je sa javnošću podelio sliku iz svog porodičnog doma, koja ima posebnu simboliku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Radost u domu Goce Božinovske u Surčinu ne jenjava otkako se njihovoj porodici pridružio novi član, maleni Zoran. Ponosna baka ne krije radost zbog svog unuka, a kako kaže, njen sin Mirko i snajka Bojana Rodić odlično se snalaze u ulozi roditelja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njihov naslednik dobio je ime po Mirovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu, sa čijim odlaskom se ne mire ni dve decenije kasnije. Zoran Šijan ubijen je kada je Mirko imao samo sedam godina, a tugu za ocem nikada nije krio, pa ne propušta priliku da sa javnošću putem društvenih mreža podeli uspomene koje ga vezuju za oca.

Mirko je tako jednom prilikom sa javnošću podelio sliku iz svog porodičnog doma, koja ima posebnu simboliku. Naime, na slici se vidi naslikan lik ubijenog kik-boksera iz mlađih dana, dok pored njega stoji njegova uramljena fotografija sa crnom trakom u uglu, pored koje je ruža. Ipak, na slici je još jedan tužan detalj koji je manje uočljiv – u gornjem uglu slike naslikana je žena sa suzama u očima, koja, pretpostavlja se, simbolizuje neutešnu Gocu nakon smrti supruga.

Foto: Printscreen Instagram

Da njenim naslednicima veoma nedostaje otac, Goca je više puta isticala u javnosti, tvrdeći da ne prođe ni jedan dan, a da ga ne spomenu. Kako je nedavno istakla u razgovoru za domaće medije rođenje unuka Zorana unelo je veliku radost u njihov dom, a pokojni Šijan, kako je navela, bio bi veoma ponosan na svog sina.

– To je moje čedo, moje malo zlato, moj prvenac. Moj Mirko je postao otac, ima li veće radosti? Šijan bi bio ponosan na njega – ispričala je Goca nedavno.

„Moj unuk je NAJLEPŠI momak u državi“: Goca Božinovska o PRVIM trenucima sa malenim Zoranom

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar