„Moj unuk je NAJLEPŠI momak u državi“: Goca Božinovska o PRVIM trenucima sa malenim Zoranom

Pevačica za Objektiv otkriva kako se njen sin Mirko Šijan i snajka Bojana Rodić snalaze kao roditelji, a ona kao baka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić nedavno su postali roditelji dečaka kome su dali ime Zoran, po pokojnom dedi. Ponosna baka je za Objektiv govorila o prvim trenucima sa unukom.

ROĐEN U PRAVO VREME

‒ Najlepši osećaj na svetu, malo smo svi zatečeni, privikavamo se, organizujemo i delimo obaveze. Kada se beba rodi, to je ipak najveća sreća. Ne mogu da verujem kako život sve namesti. On je došao baš kada sam ja bila najgore. Dve godine sam bila tužna i crkavala brinući o majci i ona je nedavno umrla. Kad ono, dođe Zoran i učini me najsrećnijom ženom na svetu ‒ rekla je Goca, pa ispričala kako su podelili obaveze oko prinove:

‒ Mirko i Bojana se super snalaze, sve uspevaju da obave bez pomoći, ja sam „spoljni momak”, nađem se kada nešto zatreba. Još uvek dolaze da ga kupaju, pupak će uskoro da otpadne, mislim da mu treba još par dana. Već je to pri kraju, pa kada bude otpao, onda ću ja da se posvetim potpuno, da ga kupam i pazim.

Božinovska je rekla da je Zoran dobio visoke ocene i da je imao 3.600 grama, pa smo je sada upitali na koga najviše liči:

‒ Mogu vam reći da je stvarno prelep. Mislim da je najlepši momak u državi. Stvarno je pokupio sve najlepše i od Bojane i od Mirka. Oni su oboje prelepi, a on je onda još lepši ‒ rekla je pevačica, a s obzirom na to da je beba bila pored nje, krenula je da mu tepa: „Ja sam jedan mali crni frajer i imam prćast nosić. Sav sam savršen.”

foto: Vladimir Milovanović

OSTAJU NA OKUPU

Ovih dana mediji su pisali o tome da Mirko i Bojana planiraju da se presele iz Gocine kuće u Surčinu i da odu u Titel, gde žive Bojanini roditelji.

‒ Novinari lupaju o tome da se oni sele, to nema veze s vezom. Ja dišem za njih troje. Oni vole ovu kuću, jer je to njihov dom. Mirko obožava Surčin i ne bi otišao odavde. Tako smo se organizovali da niko nikome ne smeta. Ja živim u prizemlju, a oni imaju ceo sprat i potkrovlje za sebe. Imaju svoju privatnost. Naravno da će, čim Zoran malo ojača, otići kod babe i dede u Titlel, ali ovde će nastaviti da žive ‒ objasnila je Božinovska, pa ispričala anegdotu koja se dogodila nakon što je Zoran odlučio da dođe na svet malo ranije nego što su svi očekivali.

‒ Znate li da se rodio ranije i sve nas iznenadio? Bojana je ušla u deveti mesec i odmah se nakon desetak dana porodila. Trebalo je da se rodi 24. avgusta. Mnogi naši prijatelji su otišli na godišnji odmor jer je leto, ali su natempirali da se vrate 20. i da tačno budu tu kada se Zoran rodi. Mali ih je sve zeznuo i iznenadio, pa sam im, kad smo se čuli dok su bili na odmoru, rekla: „Zoran je već stigao, čeka on vas, a ne vi njega, kako je bilo planirano.”

LEP POČETAK

Baka Goca nam je otkrila i kako joj sada izgledaju dani od kada u svom domu imaju prinovu:

‒ Verujte mi da kada se ujutru probudim, moram da odem do gore, samo da ga pogledam kako spava, da bih tako započela dan. Toliko ga volim da ne mogu da izdržim. Onda siđem dole i čekam da se on probudi. Toliko je radosti uneo u naš dom da ja to ne mogu ni da opišem rečima.

Poslednjih dana se u medijima spekulisalo i o Gocinom odnosu sa Cecom Ražnatović, čiji je sin Veljko u braku sa Bojaninom sestrom Bogdanom. Ipak, Božinovska tvrdi da njih dve nisu na ratnoj nozi, kako se pisalo, već da je među njima sve u redu:

‒ Laž je i ovo što se priča da sam sa Cecom u lošim odnosima. Taman posla, nju stvarno volim i obožavam.

Piše: MILA MARINOVIĆ

Ovaj i mnoge druge tekstove možete pročitati u štampanom izdanju lista Objektiv!

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Alo,oslobodite nas ovog polu sveta.Aman ,zaman.Zabole.nas bas ona stvar za takve nwradnike o kojimavi pisete.Nisu oni jedini.

    Odgovori

Ostavite komentar