“Ako to uradimo, GOTOVO je zauvek”: Lazanski Srbima ostavio REŠENJE za Kosovo, njegove reči ohrabrile sve

Jevreji su čekali 2.000 godina da uzmu Jerusalim i vratili su se, objasnio je Lazanski

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/GoogleEarth, Ilustracija

Nedavno preminuli vojni analitičar, diplomata i novinar Miroslav Lazanski, jednom prilikom je na diplomatskom predavanju pričao o problemu Srbije sa njenom južnom pokrajinom Kosovom i Metohijom.

Lazanski je rekao da bi najbolje bilo taj problem rešiti vojno, ali da takve nisu prilike u svetu trenutno, naglasio je da je rešenje to da Srbija nikada ne potpiše gubitak Kosova i završi tu stvar “de jure”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Analitičar je primer rešenja dao i kroz jevrejski narod i njihov povratak nakon 2.000 godina u Jerusalim.

– Mislim da je rešenje na neki način omogućiti Srbima da ostanu dole i da se nikada ne potpiše gubitak Kosova, što kažu pravnici “de jure”. Ako potpišite, onda je gotovo zauvek, ako ne potpišete zadržavate tapiju. Za sto godina biće druga politička situacija, Jevreji su čekali 2.000 godina da uzmu Jerusalim i vratili su se – objasnio je Lazanski.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. E moj jadni Lazo, za 100 godina bit će 3 miliona manje Srba (-30.000 svake godine), zbog negativnog rasta, a možda 1-2 miliona manje zbog emigracije, tako da tvoja prognoza neće paliti.

    Odgovori
  2. Velika istina, ne smemo potpisati, svesni su i oni ( amerikanci, albanci) toga , kosmet trenutno drže , imaju neprikosnovenu vojnu silu, ali će na sve načine pokušavati da dobiju naš pristanak. Amerikanci neće večito biti tu da ih štite, istina će na kraju izbiti ma koliko je oni farbali. " A kad vreme prođe seljak svojoj njivi dođe "

    Odgovori

Ostavite komentar