OZBILJNO SA ĐUKOM

BIA i TOK su zasebno vodili istragu o Belivukovom klanu, a onda je Vučićev POZIV promenio sve (VIDEO)

Gost Vladimira Đukanovića je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić

U okviru produkcije “Objektiv TV” sutra (petak, 20. avgust) u 20 časova biće emitovana nova emisija serijala “Ozbiljno sa Đukom” koju možete pratiti na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.

Novi gost autora emisije Vladimira Đukanovića je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je na početku dao odgovor na pitanje da li je još uvek komunista, kao i šta je uticalo na to da je odlučio da nastavi da se bavi politikom.

Vulin je u razgovoru sa domaćinom emisije govorio i o klanu Belivuk – Miljković i njihovom hapšenju:

– Do mog dolaska na čelo Ministarstva unutrašnjih poslova, BIA i Tužilaštvo za organizovani kriminal vode posebnu istragu o ovom klanu, bez Ministarstva unutrašnjih poslova – rekao je Vulin i dodao ga je predsednik Aleksandar Vučić pozvao, kao i Bratislava Gašića i rekao “hoću da se istraži”.

– Četvrtog februara 2021. Belivuk i njegov klan su pohapšeni.

Kako je Vulin rekao, ova istraga se nije završila time što su Veljko Belivuk i Marko Miljković u zatvoru, već je potrebno saznati ko su bile njihove veze unutar policije, kao i u drugim strukturama.

– Brat predsednika Vučića, Andrej, je čovek koji se vrlo često pominje u komunikaciji ovih razbojnika i ne pominje se kao neko koga bi voleli da vide. Takođe, sin predsednika Vučića, Danilo, se pominje u kontekstu praćenja, gde se nalazi, s kim se viđa, šta radi… – rekao je ministar unutrašnjih poslova.

Najavu emisije pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar