STRAŠNO: Momak objavljivao eksplicitne fotografije bivše devojke i to nije SVE

Rad na dokumentovanju krivičnih dela je u toku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

A. J. iz Trebinja uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela polna ucena i krađa.

Kako su rekli u Policijskoj stanici Trebinje, u ponedeljak je prijavljeno da A. J. duži vremenski period putem društvenih mreža uznemirava N. H. tako što je sa lažnih profila javno objavljivao više privatnih fotografija i video-snimaka eksplicitnog sadržaja na kojima je N. H.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se saznaje iz izvora bliskih policiji, njih dvoje su bili u vezi, a Trebinjac na ovaj način pokušava da vrati devojku.

– Njih dvoje su bili u dugogodišnjoj vezi tako da na ovaj očajnički način pokušava da mu se vrati devojka, koja je inače iz Dubrovnika – ističu izvori. Dodaju da je ovaj Trebinjac čak upućivao pretnje i prijateljima svoje bivše devojke.

– A. J. se tereti i da je jednom prilikom oteo mobilni telefon samsung s8 iz ruke N. H. i odneo ga sa sobom – kazali iz PU Trebinje.

Roditelji, OPREZ! Deca u Srbiji na meti PEDOFILA: Fotografije sa letovanja završe na sajtovima za odrasle

Dodaju da je po naredbi Osnovnog suda u Trebinju izvršen pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi A. J. gde su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti u rasvetljavanju navedenih krivičnih dela.

Rad na dokumentovanju krivičnih dela je u toku, a u narednom periodu Okružnom javnom Tužilaštvu u Trebinju biće podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Nezavisne novine

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar