Najbolje drugarice, pa najveće SUPARNICE: Ovako DANAS izgledaju Rubi i Maribel (FOTO)

Nekada najpopularnija meksička serija na ovim prostorima "Rubi" iznedrila je mnoge glumce, a svi su najviše zapamtili njih dve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Talas meksičkih serija pre gotovo čitavu deceniju okupirao je Balkan. Kako su svi gledali Kasandru i Esmeraldu, tako ništa manje pažnje nije posvećeno ni najvećoj zlobnici među svim meksičkim lepoticama, čuvenoj Rubi.

Priča o siromašnoj devojci iz predgrađa, koja odrasta sa majkom i sestrom i spremna je da uradi sve da bi se domogla novca uselila se u domove širom Srbije. Tako je vrlo brzo Rubi, koja nije imala ništa osim lepote, postala mega popularna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rubi i Maribel bile su najbolje drugarice, pre nego što je Rubi, na dan njene svadbe pobegla u Akapulko sa njenim verenikom Hektorom, u koga nije bila zaljubljena, već ga je koristila, pored toga što je izdala prijateljicu.

Da drama bude još veća Maribel se udala za Rubinu najveću ljubav Alehandra i tako se sukob dve lepe glumice Barbare Mori i Žaklin Brakamontes komplikovao i širio u više stotina epizoda.

Tada jedne od najpopularnijih glumica, što zbog talenta i izgleda i dan danas izlgedaju odlično.

Podsetimo kako su izgledale za vreme emitovanja serije:

A evo ih i sada, skoro dvadeset godina od emitovanja serije:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv)

Glumice ni sada nisu izgubile lepotu i šarm, nastavile su da se bave glumom, a Maribel (Žaklin) je jedno vreme vodila jako gledanu televizijsku emisiju.

BONUS VIDEO:

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar