Kako je Nikola Jokić popio “korpu” od žene svog života: Rekao joj da mu se sviđa, a ona ga iskulirala!

Natalija najpre nije pokazivala nikakvu reakciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram.com/nmacesic

Nikola Jokić je pre nešto više od godinu krunisao svoju ljubav sa Natalijom Maćešić.

Interesantno, u prvi mah nije delovalo da će srpski košarkaš ući u brak sa pomenutom devojkom, koju poznaje odmalena.

U jednom od retkih intervjua na tu temu, košarkaš je ispričao kako su se upoznali, i to dok su oboje još bili srednjoškolci.

– Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije – ispričao je Nikola za magazin Gloria.

Foto: Instagram/ Natalija Macesic

Kako je naveo, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu reakciju kada joj je priznao da mu se sviđa, što ga je zaintrigiralo.

– Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – otkrio je Jokić.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u Vojvodini, dok je Natalija upisala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na Seminole State College-u. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

Vezom Natalije i Nikole su se jedno vreme bavili i američki mediji, koji su za nju rekli da je pravi oslonac i devojka koja stalno putuje sa njim. Bili su iznenađeni činjenicom da ga je svojevremeno pratila i u London, gde je njegov klub tada imao utakmicu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Gloria

Komentari (2)

Ostavite komentar