VIDEO

“Niko se ne hvali ženom kao ON”: Dragana Mirković iskreno o suprugu Toniju, ali i druženju sa Van Damom

Dragana se tokom razgovora osvrnula i na druženje sa slavnim holivudskim glumcem, a potom i na veliku i dugogodišnju ljubav sa suprugom Tonijem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Jedna od najvećih zvezda domaće estrade, pevačica Dragana Mirković, vratila se u Srbiju nakon godinu i po dana pauze usled koronavirusa i najavila veliki koncert u Kragujevcu koji će se održati 20. avgusta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dragana je tokom druženja sa predstavnicima medija govorila o svim aktuelnim temama, a dotakla se i privatnog života, prijatelja i porodice. Ona se ovom prilikom osvrnula i na druženje sa slavnim holivudskim glumcem, a potom i na veliku i dugogodišnju ljubav sa suprugom Tonijem.

– Moj Toni… Niko se ne hvali svojom ženom kao on. On se druži sa Van Damovim prijateljima i kolegama iz Amerike i Francuske, i svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu. To je neverovatno, svi su me zapratili. Tako da kad Toni počne da priča o meni, onda odmah morate da me zapratite – kroz smeh je ispričala pevačica, usput podsećajući na dugogodišnje prijateljstvo koje ima sa čuvenim holivudskim glumcem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Podsećamo, Dragana se između ostalog ovom prilikom osvrnula i na konflikt koji je imala sa Svetlanom Ražnatović pre nekoliko godina i detaljnije objasnila šta je prethodilo tome da danas “ne zna u kakvim su odnosima”.

– Ja ne znam da li se mi poznajemo ili ne. Ono što mene čini mirnom je što ja nikada ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Ona jeste nešto prilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine, ne znam zašto, niti čime je bila izazvana.– ispričala je Dragana između ostalog.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar