“Jeste PLASTIČNA, ali…” Stare fotke Teodore Džehverović otkrivaju SVE o njenim estetskim ZAHVATIMA!

Danas je jedna od najpopularnijih dama sa naše javne scene, a malo ko se seća njenih početaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/I. Dobričić

Teodora Džehverović važi za jednu od trenutno najpopularnijih pevačica sa domaće javne scene. Za njene nastupe uvek se traži karta više, a objave na društvenim mrežama prati preko milion njenih obožavalaca. Ipak, malo ko se seća Teodorinih početaka.

Naime, pevačica se pojavila u takmičenju Zvezde Granda 2014. godine kada je imala samo 17 godina, a tom prilikom predstavila se pesmom “Ti si želja mog života”. Ipak, veću popularnost stekla je tek učešćem u rijalitiju Zadruga, a potom je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom. I dok ne prestaje da niže hitove, Teodora je česta tema medija, ali i fanova, zbog svog izgleda. Naime, kada se uporede Teine stare i nove fotografije promena u izgledu je i više nego očigledna, međutim, Teodora se, osim operacije grudi, nije podvrgavala većim estetskim zahvatima. Ono što možemo primetiti na fotografijama jeste to da je korigovala tek sitne nedostatke poput uvećanja usana.

Teodorine stare fotografije upravo zbog toga često izazovu lavinu komentara na društvenim mrežama, a iako su mišljenja o njenom izgledu podeljena, mnogo je onih koji se slažu da, za razliku od njenih brojnih koleginica, Džehverovićeva nije preterala kada su estetski zahvati u pitanju.

– Plastična jeste, ali sa ukusom po meni. Ja koja sam veliki protivnik plastike tvrdim – jedan je od komentara koji su se našli ispod jedne od Teodorinih starih fotki.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar