Jedna žena ga spasila SIGURNE smrti: Zorana su kod Batočine pretukli pred sinom (6), dete VRIŠTALO

Tokom šetnje prošli su pored nekoliko mladića koji su počeli da vređaju njega i sina, a isto se dogodilo i u povratku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kako tvrdi Zoran Živanović (27) njega je sinoć u selu Brzan kod Batočine pretuklo nekoliko mladića. Incident se, kako on tvrdi dogodio pred njegovim šestogodišnjem sinom.

Prema njegovim rečima, tokom šetnje prošli su pored nekoliko mladića koji su počeli da vređaju njega i sina. Isto se dogodilo i u povratku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Začuo sam opet vređanje upućeno direktno meni i mom sinu. Tada već nisam mogao više da ćutim onome “ko mi je detetu nudio belu čokoladu” u pogrdnom smislu i pokazao sam tom licu srednji prst, dok smo se prethodno ljutito gledali oči uoči, bez ikakvog povoda sa njegove strane. U tom trenutku, drugo lice počinje da galami na mene, da me vređa, gde mu ja prilazim, stajem ispred njega. Pitao me je šta tu ja tražim, na nekih 100 metara od moje kuće. Dakle to drugo lice u alkoholisanom stanju mene ispituje šta ja tu tražim i naređuje mi da se udaljim sa lica mesta. Odbio sam. Tada opet čujem dobacivanje od strane prvog, vređanje, na šta mu odgovaram srednjim prstom nekoliko puta – priča o svemu Živanović.

Tada je naišla žena koja mu je, kako kaže “možda i spasila život sinoć”. Stala je autom jer je videla da se nešto dešava.

– Inicijator svega, ustaje sa klupe i prilazi mi, rukom me udara u predelu stomaka kako bi me odgurnuo. Odgovorio sam udarcem koji ga je okrznuo koliko se sećam. Tada se čuju povici i zaskaču me tri ili četiri lica. Zadaju više udaraca u predelu glave. Pao sam i osetio da mi trne glava i da me hvata nesvestica. Kreću udarci po celom telu. Čujem vrisak svog deteta – prepričava pretučeni Živanović.

Kaže da ga je sigurne smrti spasila upravo pomenuta žena koja je stala izmežu njega i napadača.

– Nazivali su me muslimanom i islamistom, a mog maloletnog sina džihadistom. Ja sam rođen u Kragujevcu, a sin u Petrovcu na Mlavi. Dakle čisti Srbi i hrišćani. Moj sin je od strane jednog od učesnika doživeo napad. Moje dete je doživelo veliki stres i to je daleko bolnije i strašnije od ovoga sto se meni desilo – kaže Živanović.

Njegova majka Ljiljana Živanović koja se javila iz inostranstva kaže da su podneli prijavu protiv U. M, M.M i M. R. iz Brzana za napad. Njen sin ima blaži potres mozga i povređen vrat.

BONUS VIDEO:

Izvor: ucentar.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar