Džej Lo OBRISALA sve slike sa Aleksom Rodrigezom na društvenim mrežama, evo kako je ON to podneo

Pevačica definitivno okreće drugi list

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ chrisappleton1

Latino diva Dženifer Lopez (52) i bejzbol igrač Aleks Rodrigez (46) nedavno su raskinuli veridbu, a kako izgleda, Dženifer je bivšeg “obrisala” iz života.

Naime, nakon raskida njih dvoje namju nikakv kontakt, a Džej Lo je sada obrisala sve fotografije sa Aleksom na društvenim mrežama i otpratila ga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

S druge strane, Aleks to nije uradio, pa na njegovom profilu na Instagramu i dalje ima mnoštvo fotografija sa pevačicom, a i dalje je prati na ovoj društvenoj mreži.

Dok Dženifer sada uživa u ljubavi sa glumcem i bivšim verenikom, Benom Aflekom, Aleks je slobodan i krstari po Evropi u društvu zgodnih devojaka.

Foto: Screenshot Youtube/Entertainment Tonight

Podsetimo, Ben i Dženifer su se upoznali 2002. godine dok je ona još bila u braku sa svojim drugim suprugom Krisom Džadom. Paparaci su je ulovili kako se ljubi s glumcem na svom 32. rođendanu, a par dana kasnije dala je zahtev za razvod.

Benifer, kako su ih mediji tada zvali, bili su najpoznatiji par u svetu šoubiznisa u to vreme, a sve su rasružili kada su objavili da se rastaju. Sada, kada su se pomirili posle više od 17 godina, a i dalje cu vruća tema svetskih tabloida.

Dženifer će se u potpunosti preseliti u Los Anđeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar