Dragana Mirković bila je u braku sa POLITIČAREM i estradnim menadžerom: Za NJEGA se tajno udala (FOTO)

Dugo su se voleli, a on je bio u romansi sa Mirom Škorić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/printscreen

Pre braka sa Tonijem Bijelićem, Dragana Mirković bila je u dugogodišnjoj vezi sa poznatim estradnim menadžerom i političarom. Ipak, njihova veza nije opstala.

Dragana je devedesetih godina, u zenitu svoje popularnosti, bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom, menadžerom i političarom. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspehe, uživali u ljubavi. A onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mirkovićeva je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima ćerku Manuelu i sina Marka.

foto:PrintScreen/Instagram/DraganaMirkovic

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno venčali.

Foto: Youtube/Printscreen

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

Ostavite komentar