Erdogan dolazi u Sarajevo ZBOG SVADBE Izetbegovićeve ćerke: Venčanje zakazano za kraj avgusta

Jasmina Izetbegović udaje se za Jasmina Humačkića, biznismena poreklom iz Stoca, koji živi u Nemačkoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako to nije potvrđeno (ali ni demantovano) iz Ambasade Turske u Bosni i Hercegovini, sasvim je izvesno da će predsednik Turske Redžep Taip Erdogan posetiti Bosnu i Hercegovinu tokom ovog meseca. U posetu BiH Erdogan će stići 23. avgusta i zadržaće se nekoliko dana.

Kako saznaje “Slobodna Bosna”, Erdogan dolazi u višednevnu posetu BiH sa suprugom Emine na poziv lidera Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića i njegove supruge Sebije da prisustvuje svadbi njihove ćerke Jasmine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jasmina Izetbegović udaje se za Jasmina Humačkića, biznismena poreklom iz Stoca, koji živi u Nemačkoj. Svadba je zakazana za 27/28. avgusta ove godine u bašti sarajevskog hotela “Europa”. Detalji svadbe koje dogovaraju porodice Izetbegović i Humačkić, ne iznose se u javnost, poznato je tek da se očekuje nekoliko stotina zvanica, među kojima će biti veliki broj ljudi iz sveta politike, kulture, javnog života Bosne i Hercegovine i inostranstva.

Podsetimo, pre pet godina, bračni par Izetbegović bio je gost na spektakularnoj svadbi u Istanbulu povodom udaje Sumaje Erdogan, mlađe ćerke predsednika Turske, za biznismena Selceka Barjaktara. Među šest hiljada zvanica, pored Izetbegovića, iz regiona je ovoj svečanosti prisustvovao i premijer Albanije Edi Rama.

BONUS VIDEO

 



Izvor: Slobodna Bosna

Komentari (1)

  1. nista interesantno tako se to i zavrsi kada krpa nadje zakrpu, baki pozvao cijelu kasabu i erdokana na dernek boze koja je to zatucana nacija

    Odgovori

Ostavite komentar