Spekulisalo se da je ON novi dečko Sanje Marinković: Voditeljka otkrila istinu o navodnoj VEZI!

Nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njenoj navodnoj novoj vezi, voditeljka se oglasila i otkrila pravu istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foot:E-stock/C.Vukojicic

Voditeljka Sanja Marinković je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je nasmejana u društvu zgodnog muškarca. Ova objava pokrenula je brojne spekulacije, najviše zbog činjenice da je uz njihovu zajedničku fotografiju stavila natpis “Ljubav je svuda”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Budući da je nedavno stavila tačku na dugogodišnji brak sa Aleksandrom Uhrinom, ova fotografija izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi su odmah posumnjali da je reč o Sanjinom novom izabraniku.

Foto: Instagram printscreen

Međutim, nedugo zatim voditeljka je rešila da stavi tačku na sve spekulacije i otkrila pravu istinu.

Naime, Sanja je objasnila da je muškarac sa fotografije njen dugogodišnji prijatelj, a da se natpis “Ljubav je svuda” odnosi na mladence čijem su venčanju prisustvovali tokom jučerašnjeg dana, kada je i nastala fotografija.

-Na fotografiji je moj drug iz detinjstva i zajedno smo na svadbi zajedničkih prijatelja! – kratko je prokomentrisala Sanja za portal Pink.rs, a potom je navode o vezi demantovala i na svom Instagram nalogu:

– “Love is all around” na mojim objavama je rečenica koju sam stavljala kao poruku kojom slavimo ljubav mojih prijatelja koji su se danas venčali – objasnila je Sanja.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar