“Kad Zoran poraste idemo zajedno u PROVOD”: Ponosni OTAC, Mirko Šijan, ne krije radost zbog prinove!

Ponosni tata juče je došao u porodilište po svog sina i izabranicu Bojanu Rodić, te su se uputili u svoj dom, gde je baka Goca Božinovska pripremila svečani doček

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Vladimir Milovanović

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan došao je juče u porodilište po svoju izabranicu Bojanu Rodić i sina, kom su dali ime Zoran. Novopečeni roditelji su nakon sat vremena sa osmehom na licu napustili bolnicu, a Mirko je u ruci nosio maslinastozelenu nosiljku, u kojoj je bio njihov naslednik.

Šijan je malo nakon 10 časova ujutru pristigao u GAK „Narodni front”, a društvo mu je pravila Bojanina rođena sestra Nataša Rodić. Ušao je u hol kako bi pozvao Bojanu na telefon, da bi se dogovorili oko protokola. Sat vremena kasnije ponosni roditelji su sa svojim naslednikom izašli, a oboje su bili vidno raspoloženi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rodićeva je obukla crvenu haljinu, a na licu je nosila naočare za sunce i sve prisutne oduševila svojim zanosnim izgledom samo tri dana nakon porođaja.

– Odlično se osećam – rekla je kratko Bojana, dok ju je Šijan grlio i ljubio. Mirko je kroz osmeh poručio da će se sada smiriti jer je postao otac, pa dodao:

foto: Vladimir Milovanović

– Jedva čekam da Zoran poraste, pa da zajedno idemo u provod.

Šijan je pomogao Bojani da se sa bebom smesti na zadnje sedište auta, nakon čega su krenuli kući.

Ponosna baka pripremila je sve za doček svog unuka i snajke. Objektiv saznaje da je Božinovska celog prethodnog dana spremala svečanu trpezu, pa je ispekla pile i spremila pogaču. Podsetimo, Mirko i Goca su na dan rođenja malog Zorana napravili veliku proslavu u njihovom domu u Surčinu, a Šijan je tada izjavio da beba liči na njegove, jer je teška i ima crnu kosu.

foto: Objektiv

Podsetimo, Bojana se porodila 9. avgusta i na svet donela dečaka, kojem su ime dali po Mirkovom ocu Zoranu Šijanu. Goca Božinovska tada je postala baka i za Objektiv je kroz suze radosnice rekla:

– Mali je lutka, ljubi ga baka. Ovo mi je najsrećniji dan u životu, a Bojana je zmaj, obožavam je. Mali je težak tri kilograma i 600 grama i dobio je najbolje ocene.

Piše: Mila Marinović

Ovaj tekst i mnoge druge možete pročitati u današnjem štampanom izdanju lista Objektiv. 

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar