Mlada je odmah OTKAZALA VENČANJE kad je čula šta je verenik tražio od njenog oca! Ovo je prava SRAMOTA

Otac kaže da se njegova ćerka nedavno verila i da je oduvek voleo njenog verenika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna nevesta iz Britanije donela je odluku da otkaže venčanje sa partnerom sa kojim se zabavljala sedam godina nakon što je njen otac otkrio kakav je seksistički zahtev njegova porodica postavila pred njenu.

Otac kaže da se njegova ćerka nedavno verila i da je oduvek voleo njenog verenika, za koga je smatrao da je, kako kaže, „ljubazan, skroman i uvek pun poštovanja prema našoj porodici“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, kada je upoznao njegovu porodicu, u nekoliko prilika kada su večerali zajedno, primetio je da oni njegovoj ćerki upućuju primedbe zbog kojih se osetio vrlo nelagodno: „Ne znam zašto radiš, zar to nije posao muža? Posao majke je da brine o deci“, govorili su oni.

Dok su se pravili planovi i pripreme za svadbu, nastavlja priču mladin otac, budući mladoženja ugovorio je sastanak sa svojim i njenim roditeljima, dodajući da njegova izabranica ne može da prisustvuje.

Njegovi roditelji tražili su tom prilikom da da miraz kako bi njegova ćerka mogla da bude supruga koja će boraviti kod kuće, i neće morati da radi. Otac kaže da je bio šokiran što od njega traže miraz 2020. godine, a znao je i da njegova ćerka želi da nastavi da sledi svoje snove o karijeri.

Roditelji nesuđenog zeta rekli su mu da razmisli i ne spominje sastanak svojoj ćerki, ali on se nije obazirao na njihove molbe i sve joj je otkrio, piše Daily Star.

– Počela je da plače govoreći da nije znala da je njen dečko takav seksista. Pitala me je šta sada može da uradi, a ja sam joj rekao da nije prisiljena i da može da odustane od braka ako tako poželi. I upravo to se i dogodilo. Sad me njen dečko i njegovi roditelji zovu govoreći da sam mu ja oduzeo ljubav. Povrh toga, i neke njene prijateljice (neke su bile deveruše) krive mene da sam upropastio nešto što je moglo da bude „zdrav brak“. Ali, bitna je sreća moje ćerke!

Na njegovo pitanje da li je pogrešio što je savetovao svoju ćerku da odustane od venčanja, jedan od odgovora na društvenoj mreži Redit glasio je: „Spasili ste svoju ćerku od paklenog života. Žao mi je što je kroz to morala da prođe.“

BONUS VIDEO:



Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar