Upoznao MRAČNU devojku, pa na prvi sastanak doneo URNU svoje majke: Njena reakcija ga je zaprepastila

Znao je da je ovaj potez mač sa dve oštrice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Neimenovani korisnik Reddita ispričao je kako je upoznao jednu devojku na Tinderu koja mu je odgovarala po svim interesovanjima i pogledima na život.

Korisnik Reddita istakao je kako je dugo tražio “srodnu dušu”, a posle nekoliko razmenjenih poruka pomislio je da bi ta devojka mogla da bude idealna za njega.

Zbog toga je odlučio da je hrabro pozove na sastanak, a jedno drugom obećali su da će, pošto su oboje po prirodi mračne i pesimistički nastrojene osobe, iznenaditi ovo drugo pojavom.

I dok je devojka, u totalnoj suprotnosti sa onim što jeste, na sastanak došla u vedrim i pozitivnim bojama, on je sa sobom poneo urnu sa preminulom majkom!

– Pokazao sam joj urnu, a majci sam šapnuo da je to devojka koja mi se jako dopada. Mislio sam da će joj se dopasti moj gest. Ionako smo imali ista gledišta na smrt, kremacije i slično, pa sam mislio da će mi ovo proći. Međutim, ona je samo rekla da sam ‘zviznutiji’ nego što joj odgovara i okrenula se. Otišla je pogledavši me kao da sam ludak. A šta je sve ona meni pisala u porukama, to sam i ja mogao da pomislim za nju. Došao sam kući uvređen, zaprepašćen njenom reakcijom na sastanku. Posle mi je poslala poruku u kojoj se izvinila za svoj gest, ali sam je već precrtao i nikad joj nisam odgovorio – napisao je muškarac sa Reddita.

Pritom je dodao kako ga je majčina smrt dve godine ranije jako pogodila i kako je od tada gledao da preko urne zadrži blizak kontakt s njom.

– Nosio sam je kad sam išao na razgovor za posao. Držao sam je u gepeku kola. Bila je prisutna u još nekim situacijama, pa mi je za ovu devojku bilo prilično ‘kul’ da i majka krene sa mnom – napisao je on.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar