“Ležala sam u lokvi svoje KRVI”: Dečko joj ODGRIZAO usnu, a ovako studentkinja (21) izgleda danas (FOTO)

Ona je doživela monstruozno nasilje u vezi, ali je uprkos velikoj traumi uspela da se vrati normalnom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Sedela sam danas u sudnici, okružena svojim voljenima, a nasuprot čoveka za koga sam mislila da me voli. Taj čovek koji se kleo da će me uvek čuvati i štititi, napravio mi je noćnu moru od života. Rekao je da će mi napraviti beleg da ga vidi svaki moj sledeći dečko i to je i uradio.

Tako svoju potresnu priču počinje Kejla Hejs (21) iz Južne Karoline, koja je doživela monstruozno nasilje u vezi, a njenu priču koju je 2019. godine podelila sa javnošću prenosimo u celosti. Sudeći prema objavama koje lepa plavuša postavlja na društvenim mrežama, u potpunosti se oporavila od ove traume i danas pleni svojim izgledom i harizmom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvi oktobar 2017. godine bio je dan kada je deo mene umro. Sećam se svakog trena, svakog drhtaja. Sedela sam u lokvi svoje krvi, dok mi je većina moje usne ležala u krilu. Bila sam u šoku, zbunjena, preplašena i nadala se samo da ću uskoro umreti.

U glavi sam vrtela film koji se dogodio neposredno pre tog trenutka. Trenutak kada govorim Setu da ne želim da se pomirim sa njim, ali da sam uz njega šta god da mu treba. Tada je uzeo krenuo da me gađa u glavu, prvo cvećem koje je doneo, pa ostalim stvarima. Sećam se kako sam otrčala do kola dok su mi noge drhtale. Sve se dešavalo brzo, a ja pojma nisam imala zašto je toliko ljut. Onda je pokušao da me poljubi tu u kolima.

Već sam rekla, ne želim da se mirim sa njim. Odbila sam poljubac i odmakla se, na šta je on reagovao tako što se još više priljubio uz mene i poljubio me na silu. Onda sam osetila kako mi se deo usta otkida. Počela sam da vrištim iz sveg glasa i počela da dozivam pomoć. Onda me je izvukao iz mojih kola, zalupio vrata i pobegao. Nastavio je da me zove i kad sam već bila u Hitnoj pomoći.

Sećam se užasnutog lica prolaznika koji mi je tog dana spasio život, videvši me krvavu. Sećam se i bake koja je izašla iz svoje kuće da me teši i hrabri dok smo čekali pomoć i policiju. Sećam se da se i policajac užasnuo kada me je video i da se vratio do kola da javi kolegama da je situacija ozbiljnija nego što je očekivao, da mi je usna potpuno otkinuta.

Sećam se da su mi u Hitnoj pomoći rekli da zovem majku. Nisam mogla da se nateram da to uradim. Bila je na prvom odmoru ikada bez mene. Kako da joj to upropastim? Onda sam zvala njenu prijateljicu i pokušavala da joj objasnim da mi je Set odgrizao usnu, ali ona nije mogla da me razume – niko nije mogao da razume šta pričam jer mi je falila usna. Onda sam briznula u plač i dodala telefon ženi do mene, da ona objasni šta mi se desilo.

I dan danas, kada čujem sirenu, obuzme me panika. Odmah se setim tih trenutaka.

Sećam se i medicinske sestre koja je prilično neumesno pokušavala da me opusti, pa se našalila da mi makar sada ne treba kostim za Noć veštica koja se bliži. Tada me je realnost udarila kao malj po glavi. Ovo će biti moj novi život, nikad više neću izgledati “normalno”.

Dugo sam sebe krivila za to što se desilo. Sada shvatam da nisam ja kriva. Ovo se desilo zato što sam odbila da se pomirim sa čovekom koji me nije zasluživao, što je i dokazao ponovo.
Ja sam bila njegovo vlasništvo. Dugo je manipulisao mojim umom toliko da sam skoro izgubila iz života sve prijatelje i poznanike. Dan kada sam okončala tu vezu bio mi je najbolji dan u životu. Međutim, to je bio i dan kada je on potpuno pukao. Tada je shvatio da više nema kontrolu nada mnom. To je bio prvi put da sam odbila njegove manipulacije.

Odrasla sam sa samohranom majkom koja je uvek mene stavljala iznad svakog muškarca, pa sam bila vrlo naivna kad su u pitanju muško-ženski odnosi. Nisam imala pojma da nasilje uopšte postoji, ni fizičko ni emotivno, sve dok nisam upoznala Seta.

Imala sam 17 godina kada sam počela da se zabavljam sa Setom. On je imao 21 godinu. Od samog početka bilo je mnogo znakova upozorenja, ali to je bila moja prva ozbiljna veza i nisam umela da ih prepoznam.

Mnogi se pitaju što sam ostajala u toj lošoj vezi, ali ljudi koji to pitaju zaboravljaju da i u lošim vezama ima dobrih perioda. Kada je bio dobar, bio je divan. Kada je bio loš, bio je moja noćna mora.

Razmislite o tome – svi vi u okolini imate neku dragu žensku osobu. I njoj to može da se desi.

I ja sam bila naivna 17-godišnjakinja koja po prvi put ima dečka, starijeg.

To joj je prva ljubav. Prvi muškarac koji je pokazao istinsko interesovanje za nju. Naravno da sam se zaljubila preko ušiju.

Izbegavala sam da odem jer sam mislila da samo kukavice odlaze kad je teško. Nisam ni slutila da ću morati da se borim za život sa njim. Kasnije sam pokušavala da odem, ali to je dovodilo samo do novih opasnih situacija. Kada sam konačno prikupila hrabrost da zaista odem, desilo se to što se desilo.

Seta je njegova porodica mnogo puta štitila. Mnogo puta štitila sam ga i ja. Krila sam od svih šta mi radi. Međutim, ovog puta prešao je sve granice i svet mora da zna šta je uradio, da ne bi obmanuo još neku devojku.

Kada se sve ovo desilo, bila sam na prvoj godini fakulteta. Zbog toga što se desilo izgubila sam školarinu, moja mama će morati da plati to što dugujem, i pašću godinu.

Zbog ovoga je moja mama morala da proda prvu kuću koju smo ikada kupile – ja više nisam mogla ni da priđem toj kući u kojoj sam doživela tako strašnu stvar. Imala sam napade panike gde god da odem. Dane sam provodila na društvenim mrežama, gledajući kako se svi zabavljaju i žive, dok ja proživljavam agoniju. Mislila sam da je sa mnom gotovo, da je moj život okončan. Biću zauvek devojka bez usne.

Kada bih i skupila hrabrost da izađem, svi bi zurili u mene. Osećala sam se kao čudovište. Na sve to, užasno sam se plašila da ću negde sresti Seta. Život mi je postao agonija.
Nisam mogla ni da jedem. Meseci su prošli pre nego što sam mogla da otvorim usta dovoljno da kroz njih prođe kašičica za kafu. Koristila sam one male plastične kašičice za bebe. Nisam mogla da žvaćem.

Imala sam noćne more mesecima. Imam ih ponekad i danas. Moj najveći strah i danas je da će se odnekud pojaviti Set. A ne mogu da spavam noću ni od zvonjave telefona – svake noći između 1:30 i 4 ujutro zvali bi me iz GPS nadzora ukoliko bi izgubili nadzor nad Setom. To su radili da provere da mi se nije slučajno približio. Nikad me posle ne bi zvali da kažu da su uspostavili signal, pa bih cele noći panično očekivala da će se Set pojaviti.

Nekada sam maštala o tome da ću imati veliku porodicu, mnogo dece. Danas ne želim ni brak ni dete. Ne želim ni da pomislim da moje dete prođe kroz ovo. Ne želim da mislim da li će mi se Set svetiti i preko dece.

To je sada moja realnost. Stručnjaci su me savetovali da nikada ne kačim previše informacija na društvene mreže, baš zbog Seta. Posebno su me savetovali da nikada ne kačim dobre vesti, niti da sam srećna jer bi to moglo da ga isprovocira da me oped napadne.

Mogla bih doveka da pišem na koje mi je sve načine ta noć promenila život, ali staću ovde. Hvala što ste me saslušali. Nastaviću da nosim s ponosom svoje ožiljke i nastaviću da budem jaka i ljubazna prema svima. Biću preživela, a ne žrtva – zaključuje Kajla.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar