Zvezda je razočarala u evropskim kvalifikacijama, mogu li ostali naši klubovi večeras da poprave utisak?

Svi naši predstavnici u kvalifikacijama za treće po rangu evropsko klupsko takmičenje večeras na terenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fudbaleri Partizana, Vojvodine i Čukaričkog večeras igraju revanš mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Posle 1:1 u Sočiju, crno-beli će od 21 sat u Humskoj tražiti pobedu protiv ruskog tima za dalji prolaz u kvalifikacijama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Znamo da nas pobeda vodi dalje, tako ćemo pristupiti utakmici. Želimo da nastavimo niz i dobar trenutak – rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Vojvodina će od takođe od 21 sat u Klagenfurtu pokušati da iznenadi favorizovani LASK, a prvi duel u Novom Sadu završen je minimalnom pobedom kluba iz Austrije.

Fudbaleri Čukaričkog u Stokholm su otputovali sa prednošću od 3:1 protiv Hamarbija, a bez obzira na dva gola prednosti, Brđani pred revanš od 18.45 ističu da ništa nije gotovo.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Očekujem izuzetno tešku utakmicu, bez dileme. Iskoristili smo šansu u Beogradu na pravi način, ali smo mogli bolje. Ipak, da nam je neko ponudio 3:1 pre meča u Humskoj oberučke bismo to prihvatili. Hamarbi je veliki klub, vidi se po svemu, atmosferi, stadionu. Ne bismo smeli da se opuštamo – rekao je trener Pavle Delibašić.

Sve mečeve srpskih predstavnika moći ćete da pratite na kanalima Arene sport, a Partizan i na RTS 1.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar