Imam 34 godine i NEVIN sam: 11 godina starija šefica želi da mi bude učiteljica, ali OVO me mnogo plaši!

On ima dva problema i ne zna kako da ih reši

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan Englez je na putu da prvi put vodi ljubav s ženom, ali se plaši kako će ona reagovati kada vidi njegov polni organ.

– Imam 34 godine i nikada nisam vodio ljubav, nisam čak imao ni pravu vezu sa ženom. Radim u maloj firmi za proizvodnju medicinske opreme, i osim jednog vozača, ja sam jedini muškarac u timu – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svi se odlično slažemo, a najviše mi se dopada šefica koja je 11 godina starija od mene i koja je, uz mene, jedina “singl”. Pre nekoliko nedelja sam slučajno naleteo na nju u hodniku i dodirnuo joj grudi. Bio sam prestravljen od njene reakcije, ali ona se samo nasmejala, rekla mi da sam nevaljali dečko i lagano me pljesnula po zadnjici!

– Od tada ona stalno flertuje sa mnom, i kada drugi ne vide, dodiruje me po rukama i preponama. Preznojio sam se kada me je nedavno otvoreno pitala: Da li želiš da budem tvoja učiteljica? Nisam mogao da sakrijem crvenilo u licu i pobegao sam napolje – priznaje muškarac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Neprestano razmišljam o njoj, ali mnogo me brine to što mi je penis suviše mali. Plašim se da ću se obrukati ako se skinem ispred nje. Ne znam šta da radim – očajan je Britanac.

Odgovor terapeuta: Potrudite se prvo da je upoznate kao osobu i izgradite odnos pun prijateljstva.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bez obzira što je ona zainteresovana za vas, sigurno ne bi volela da je iskoristite samo da biste vi stekli seksualno iskustvo.

S vremenom, ako vaša veza ojača, mogli biste da pređete na seks, a veličina polnog organa ne bi trebalo da predstavlja bilo kakav problem.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar